Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen virkaan perhesosiaalityöhön, Lahteen. Määräaikaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.07.2020 asti.

Perhesosiaalityön sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluvat mm. palvelutarpeen arviointien tekeminen ja lastensuojelun tarpeen selvittäminen yhdessä lapsen, perheen ja verkostojen kanssa. Perhesosiaalityössä käsitellään myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita. Tehtäviisi kuuluvat myös lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukainen suunnitelmallinen sosiaalityö ja sosiaaliohjaus sekä muiden sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen koordinointi. Vastaat erityisen tuen tarpeessa olevien lasten palvelutarpeiden arvioinneista ja mahdollisista lastensuojelun tarpeen selvittämisistä.

Asiakassuunnitelmaan perustuvan työskentelyn aikana toimit erityistä tukea tarvitsevan lapsen omatyöntekijänä ja omatyöntekijänä toimivan sosiaaliohjaajan työparina. Käsittelet myös asiakkuudessa olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea. Tavoitteena on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja tarpeen mukaiset palvelut.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuus ehtojen lisäksi sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) määriteltyä sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotJohtava sosiaalityöntekijä Anu-Riikka Tarenius
puh. 044 716 1572
anu-riikka.tarenius@phhyky.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Mari Unkuri
puh. 044 416 4817
mari.unkuri@phhyky.fi
Työpaikan osoiteVapaudenkatu 23, 15140 LAHTI
Palkkaus3664,03€/kk
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy05.06.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-13-90-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354992
Työnantajan viitePHHYKY-13-90-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin