Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä sosiaalipäivystykseen

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Toimintamme laajentuessa virka-aikaiseen lastensuojelupäivystykseen etsimme joukkoomme kahta (2) SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituisiin virkoihin sosiaalipäivystykseen Lahteen.

Päijät-Hämeen sosiaalipäivystyksessä hoidetaan lakisääteistä seutukunnallista välittömän avun tarpeeseen annettavaa hätä- ja kriisitilanteiden sosiaalipäivystystä. Toimintamme on ympärivuorokautista, ja sosiaalipäivystysalueeseen kuuluu 12 kuntaa.

Työtehtäviisi kuuluvat kiireellisten sosiaalipalveluiden tarpeiden arviointi, antaminen ja jatkopalveluiden järjestäminen. Työ edellyttää kehittämismyönteistä asennetta, hyvää yhteistyökykyä eri viranomaisten ja alueellisten toimijoiden kanssa sekä itsenäistä päätöksentekokykyä. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan ja työnohjauksen. Eduksi tehtävässä on laaja-alainen sosiaalityön tuntemus ja kokemus.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Virkaan valitun on myös esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työskentelemme tällä hetkellä poliisin tiloissa ja tämän vuoksi virkaan valitulta edellytetään poliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotJohtava sosiaalityöntekijä Marjo Asunen
puh. 044 482 0224
marjo.asunen@phhyky.fi
Työpaikan osoiteEsikuntakatu 4, 15700 LAHTI
Palkkaus3768,71 €/kk
Työ alkaa1.4 2020 tai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-13-61-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10267133
Työnantajan viitePHHYKY-13-61-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin