Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suuhygienisti

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Hartola

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SUUHYGIENISTIÄ vakituiseen työsuhteeseen pohjoiselle alueelle, johon kuuluvat Asikkala, Hartola ja Padasjoki. Alkusijoituspaikkasi on Hartolan terveysaseman hammashoitola, mutta työskentelisit osin myös Vääksyn terveysaseman hammashoitolan toimipisteessä.

Suun terveydenhuollon tulosyksikkömme tarjoaa terveydenhuoltopalveluja yli 180 000 asukkaalle yli 10 kunnan alueella Päijät-Hämeessä. Meillä työskentelee 70 hammaslääkäriä, 40 suuhygienistiä ja 100 hammashoitajaa. Olemme jakautuneet viiteen maantieteelliseen alueeseen, jotta saamme arjen työn organisoitua sujuvasti. Teemme kuitenkin aktiivista yhteistyötä ja asiakkaat ja ammattilaiset ovat meille yhteisiä. Visiomme on olla paras vastaanotto, niin asiakkaan, ammattilaisen kuin järjestäjän näkökulmasta.

Tehtäviisi suuhygienistinä kuuluu laaja-alaisesti eri ikäryhmien suun terveyden edistäminen, suun terveystarkastukset sekä suun sairauksien hoito yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa. Vanhusten asumisyksiköissä hoidontarpeen arvioinnit, terveysneuvonta ja yhteyshenkilönä toimiminen on myös osa työtäsi. Pidämme tärkeänä, että omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat kehittyä työssäsi. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen, mukavan työyhteisön ja ajanmukaiset työskentelytilat.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen suuhygienistin laillistuksen sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotOsastonhoitaja Meritta Jokinen
puh. 044 778 0542
meritta.jokinen@phhyky.fi
Työpaikan osoiteVisantie 24, 19600 HARTOLA
PalkkausSoveltuva KVTES
Työ alkaa24.08.2020, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-11-313-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391210
Työnantajan viitePHHYKY-11-313-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin