Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suuhygienisti

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Orimattila

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SUUHYGIENISTIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen hyvinvointiyhtymän eteläiselle alueelle, pääsääntöisesti Pukkilan ja Myrskylän hammashoitoloihin. Määräaikaisuus on 6.6.2020 saakka.

Tehtäviisi kuuluvat laaja-alaisesti eri ikäryhmien suun terveyden huolto tiimityönä, suun terveystarkastukset sekä suun sairauksien hoito yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden kehittyä työssä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, innostusta kehittämiseen ja muutosvalmiutta. Arvostamme positiivista ja aktiivista työotetta, myönteistä asennetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaisen pätevyyden (suuhygienisti AMK tai sitä vastaava, suuhygienisti, hammashuoltaja tai ylemmän hammashoitajan tutkinto). Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§ edellyttämä rokotussuoja.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotOsastonhoitaja
Arja Korpela
Puh. 044 729 7002
arja.a.korpela@phhyky.fi
Työpaikan osoiteHeinämaantie 9, 16300 ORIMATTILA
PalkkausSoveltuva KVTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Määräaikaisuus on 6.6.2020 saakka
Haku päättyy28.02.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-11-32-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846590
Työnantajan viitePHHYKY-11-32-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin