Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Terveyskeskuslääkäri

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Hollola

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan. Toimipisteemme ovat Hollolassa, Asikkalassa ja Padasjoella. Ensisijainen toimipisteesi olisi Hollolan sote-keskus Salpakankaalla.

Työkuvaasi kuuluu terveysaseman kiireetön ja akuutti vastaanottotyö sekä neuvola- ja kouluterveydenhuolto. Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja kokeneiden erikoislääkäreiden runsaan tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa työaikaan. Olemme opetusterveyskeskus ja ohjaamme erikoislääkäri- ja yleislääketieteen erityiskoulutusta suorittavia.

Kehitämme vahvasti sähköisiä palveluja ja tiimimallia osana sote-keskushanketta. Odotamme valmiutta katsoa lääkärin työtä täysin uudella tavalla ja työskennellä moniammatillisessa tiimissä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytyksenä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus sekä yleislääkärin pätevyys ja lupa toimia terveyskeskuslääkärin tehtävissä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
Yhteystiedotylilääkäri Marianne Wallin, p. +358444163656,
tulosaluejohtaja Kimmo Kuosmanen, p. +358505391648
etunimi.sukunimi@phhyky.fi
Työpaikan osoiteTerveystie 4, 15870 HOLLOLA
PalkkausLääkärisopimus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.01.2021 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-11-638-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10578786
Työnantajan viitePHHYKY-11-638-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin