Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylilääkäri

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme YLILÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan kuntoutuksen tulosalueen lääkäripalveluihin. Koulutukseltasi olet fysiatrian erikoislääkäri ja sinulla on kokemusta kuntoutustutkimuksesta ja kuntoutusosastojen toiminnasta.

Ylilääkärinä vastaat kuntoutustutkimuspoliklinikan sekä ortopedisen ja neurologisen kuntoutusosaston lääkäripalveluista. Edellytämme kokemusta monialaisesta tiimityöstä.

Kuntoutuksen ylilääkärin virkaan liittyy osa-aikainen (35%) apulaisprofessorin/professorin tehtävä Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa. Tällä hakemuksella voit hakea ylilääkärin virkaa, ja professuuria sinun täytyy hakea erikseen Helsingin yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta.

Mikäli yhtymän virantäyttöprosessi raukeaa tai yhtymän ja tiedekunnan valmisteluryhmien esitykset poikkeavat toisistaan, lääketieteellisen tiedekunnan apulaisprofessorin/professorin tehtävänvalintaprosessi raukeaa.

Lahden seutu on yli 200 000 asukkaan elinvoimainen keskus. Täällä on ylivoimaiset mahdollisuudet aktiivisen vapaa-ajan viettämiseen, harrastuksen ja työn yhdistämiseen ja laadukkaaseen leppoisteluun. Tarvittaessa matka Helsinkiin ja lentokentälle taittuu tunnissa. Pääkaupunkiseutuun verrattuna merkittävin ero löytyy asumisen hinnassa.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä fysiatrian erikoislääkärin pätevyyden ja riittävää kokemusta hallinto- ja johtotehtävistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotToimialajohtaja Kimmo Kuosmanen
puh. 050 539 1648
Työpaikan osoiteKeskussairaalankatu 7, 15850 LAHTI
PalkkausLääkärisopimus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.03.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-12-38-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846939
Työnantajan viitePHHYKY-12-38-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin