Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalialan ohjaaja

Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö sr Lahti

Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrisen säätiö eli Mente Palvelut on paikallinen, voittoa tavoittelematon yhteiskunnallinen yritys. Säätiö on aloittanut toimintansa yhdistyksenä vuonna 1990 ja on tuottanut päihde- ja mielenterveyspalveluja sekä edistänyt hyvää mielenterveyttä yli 30 vuotta.
Mente Palveluilla on vahva eettinen arvopohja ja sen toiminta perustuu toipumisorientaation periaatteille, jonka mukaisesti jokaisella kuntoutujalla on oikeus rakentaa itselleen mielekäs ja merkityksellinen elämä sekä hallita omaa elämäänsä.
Mente Palveluissa työskentelee hieman alle 100 vakituista työtekijää sekä lyhytaikaisia sijaisia. Kilpailukykyisen palkan ja muiden etujen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittymään monipuolisissa sosiaalialan tehtävissä. Työnantajana meille on aidosti tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen Sosionomia Lahdessa sijaitsevaan Kannuskadun palvelukeskukseen

Haemme sosionomia (AMK) määräaikaiseen 14.6.2021-25.4.2022 kestävään työsuhteeseen Kannuskadun palvelukeskukseen, joka tuottaa palveluasumista mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Yksikössä tehtävässä asiakastyössä korostuu asiakasta kunnioittava ja kuntouttava työote. Henkilökunta työskentelee kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin. Asiakkaat tekevät asuntoihin oman vuokrasopimuksen ja asuminen on määräaikaista. Asumisen kesto määrittyy asiakkaan tuen tarpeen mukaan.

Sosionomi vastaa yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa palvelukeskuksen asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, yhteisöllisyyttä edistävien rakenteiden ylläpitämisestä, ryhmien ja aktiviteettien järjestämisestä sekä kuntoutusprosessien kehittämisestä.

Odotamme, että sosionomina pystyt itsenäisesti yhdessä asiakkaiden, sidosryhmien ja yksikön johtajan kanssa seuraamaan, arvioimaan ja kehittämään yksikön kuntoutustoimintaa, asiakkaiden osallisuutta ja toiminnan laatua.

Tehtävään vaaditaan sosionomi (AMK) tutkinto. Suuntautuneisuus ja työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perehtyneisyys toipumisorientaatioon katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään vaaditaan hygieniapassi sekä lääkehoidon koulutus (esimerkiksi LOVe/LOP), jonka voi tarvittaessa suorittaa yksikössä työn alettua. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.
WWW-osoitehttps://www.mente.fi/
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Jenni Mettälä, Kannuskadun palvelukeskuksen johtaja jenni.mettala@mente.fi p. 040-184 6860 ja henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, anu.toikka@mente.fi p. 040-180 1523.
Työpaikan osoiteVesijärvenkatu 11 C, 15140 LAHTI
PalkkausYksityinen sos.palvelualan TES
Työ alkaa14.06.2021
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto6 - 12 kk, 25.4.2022 saakka
Haku päättyy16.05.2021 klo 23:59
Jätä hakemusHakemukset tulee lähettää alla olevan nettilinkin kautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c26849ac
Ilmoitus jätetty19.04.2021
Ilmoitusnumero10711415

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin