Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lastentarhanopettaja

Päiväkoti Lystilinna Oy Raahe

Päiväkoti Lystilinna on elokuussa 2017 avattu ilmaisutaito- ja seikkailukasvatuspainotteinen, pieni 30-paikkainen yksityinen päiväkoti. Päiväkodissa toimii kaksi 15-paikkaista sisarusryhmää, Aurinkoiset ja Nauravaiset. Toimimme jatketulla aukioloajalla 5.15-17.30 välillä.

Haemme nyt syyskaudelle Nauravaisten ryhmään äitiysloman sijaiseksi lastentarhanopettajaa, jolle ilmaisutaitojen ohjaus ja seikkailujen järjestäminen on lähellä sydäntä. Lystilinnassa lapsia rohkaistaan monipuoliseen itseilmaisuun ja pidämme tärkeänä sitä, että jokaisen lapsen ääni tulee kuulluksi. Meille tärkeitä arvoja ovat kodinomaisuus, lapsilähtöisyys, lasten osallisuus, pienryhmätoiminta sekä pysyvät vuorovaikutussuhteet. Työyhteisömme on tiivis ja lämminhenkinen porukka, jossa jokainen työntekijä otetaan vastaan omana itsenään ja toiminta suunnitellaan yhdessä.

Toimintaamme voi tutustua tarkemmin nettisivuilla osoitteessa www.lystilinna.fi tai päiväkotimme facebook-sivulla.

Työ alkaa elokuussa 2019 ja kestää 24.11. asti.

Kelpoisuusehtoina tehtävään ovat soveltuvuus kyseiseen tehtävään ja sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) § 7:n mukainen pätevyys. Tehtävään valittavan koulutus: vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosionomi (AMK), johon sisältyy varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot vähintään 60 opintopisteen laajuisina.

Hygieniapassi on välttämätön.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.
WWW-osoitehttp://www.lystilinna.fi
YhteystiedotPäiväkodinjohtaja Tiina Kauppila, puh: 0406786716, tiina.kauppila@lystilinna.fi
Työpaikan osoiteVihastenkarinkatu 8, 92130 RAAHE
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työ alkaaelokuussa 2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, 24.11. asti
Haku päättyy30.06.2019 klo 00:00
Jätä hakemusSähköiset hakemukset osoitteeseen lystilinna@lystilinna.fi
Ilmoitus jätetty23.03.2019
Ilmoitusnumero9900669

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin