Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistönhoitaja

Pälkäneen kunta Pälkäne

Työpaikan kuvaus:
Pälkäne on sisukas kunta, joka uhmaa kasvavalla elinvoimaisuudellaan maanlaajuista trendiä ihmisten keskittymisestä kaupunkikeskuksiin. Pälkäne tarjoaa vaihtoehtoja


Työn kuvaus:

Työskentelet teknisellä toimialalla yhdessä muun henkilöstön kanssa . Tartut tehtävään kuin tehtävään reippain mielein ja tietäen, että pienessä kunnassa työpöydällesi osuu varmasti joka päivä aina hiukan erilaisia asioita hoidettavaksi.

Pälkäneen kunnan kiinteistöt ovat pitkälti automatisoituja eli niissä on paljon taloautomatiikka jonka kiinteistönhoitajan tulee hallita ja käyttää apuna työtä tehdessä.

Pälkäneen kunnan kiinteistöjen työajan ulkopuolinen varallaolo / päivystys on ulkoistettu.

Vastuut:

Pääasialliset työtehtäviin kuuluun kunnan omistamien kiinteistön hoito, huolto ja kunnostus. Pälkäneen kunnalla on useita erityyppisiä kiinteistöjä ( koulut, päiväkodit, kirjastot, virasto, liikuntahallit yms. ) ja haettavan henkilön ensisijaisena kohteena on Onkkaalan ja sen lähialueiden kiinteistöt.

Vaatimukset:

Kiinteistönhoitajan tutkinto ja / tai kokemusta nykypäiväisestä kiinteistönhoidosta.

Toivomme myös:

Että valittava henkilö olisi valmis lähtemään mukaan Pälkäneen kunnan vesihuoltolaitoksen varallaolo / päivystysrinkiin , johon henkilö koulutetaan ja opastetaan vesihuoltolaitoksen vakituisen henkilöstön toimesta.


Miksi Pälkäne on sinulle paras työnantaja?

Pälkäneen kunnan tekninen toimiala pyrkii jatkuvasti kehittymään ja parantamaan toimintatapoja ja palvelemaan kunnan omia hallintokuntia ja kuntalaisia omalla toiminnallaan. Tekninen toimen mottona on , että " kaveria ei jätetä " eli pyrimme olemaan avoin ja toinen toistamme auttava osasto, joka hoitaa kunnan erittäin tärkeätä osa-aluetta eli kunnan kiinteistö- ym omaisuutta asiantuntevasti ja asiallisesti.



Hakemukset tulee jättää 20.7.2019 klo 12:00 mennessä Kuntarekryn sähköisen verkkopalvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.
WWW-osoitehttp://www.palkane.fi
YhteystiedotMatti Vesava, matti.vesava@palkane.fi, puh 0400633350
Työpaikan osoiteKeskustie 1, 36600 PÄLKÄNE
PalkkausTeknisten Sopimuksen ( TS ) mukainen
Työ alkaa03.08.2020, Mahdollisimman pian valinnan jälkeen.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.07.2020 klo 12:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/303242/fi_FI
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10387075
Työnantajan viite303242

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin