Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huoltokirjatiimin esimies

Palmia Oy Helsinki

Tunnetko huoltokirjapalvelut kuin omat taskusi, vedät tiimiä ihmisläheisesti mutta määrätietoisesti ja tunnetko kiinteistöistä myös tekniikkaa? LVISA-piirustukset eivät sinusta tunnu hieroglyfeiltä ja bonuksena kykenet myös myymään tiimisi ylpeydellä tuottamaa palvelua nykyisille ja uusille asiakkaillemme?

Etsimme nyt asiantuntevaan huoltokirjapalveluita tuottavaan tiimiimme tuotantotyöhön osallistuvaa esimiestä.

Tehtäväsi koostuu huoltokirjojen suunnittelusta ja ylläpidosta, projekteista, kohdekäynneistä sekä asiakasyhteistyöstä niin vanhojen kuin uusienkin asiakkaiden parissa. Sähköisten huoltokirjojen suunnittelua varten kohdekäynneillä kerätään tietoa piha-alueista, huollettavista talotekniikan koneista ja laitteista liittyen huoltosuunnitelmiin, palvelupaketteihin, konekortteihin ja kiinteistön paikantamispiirustuksiin. Tiimin esimiehenä tehtäviisi kuuluvat tiimin hyvinvoinnista huolehtiminen ja suunnittelijoiden töiden arjen organisointi. Raportoit tehtävässäsi suoraan kiinteistöpalveluistamme vastaavalle toimialapäällikölle.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa yhteistyökykyä, yhteishenkeä, asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta arvostava tiimi. Organisaatiossa hyvä fiilis sekä hyvinvointi ovat tärkeitä ja organisaatiomme arjesta voimme kevään kokemusten perusteella reilusti todeta, että arki pyörii sujuvasti kaikkialla eli työjärjestelymme joustavat tarpeiden mukaan ja työvälineemme ovat nykyajan vaatimusten mukaisesti ajan tasalla. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingissä Käpylän aseman kupeessa.

Toivoisimme sinun omaavan Bem-huoltokirjan tuntemusta ja lisäksi muiden huoltokirjojen tunteminen katsotaan eduksi. Tehtävään soveltuvan koulutuksen ja / tai vankan kokemuksen perusteella tunnet kiinteistöjen teknisen laitekannan sekä osaat lukea rakennus- ja LVISA-piirustuksia. Arvostamme kokemusta vastaavasta tehtävästä, aikaisempaa esimieskokemusta, organisointikykyä sekä hyvää tietoteknistä osaamista esim. CAD-piirtäminen.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta olla uusi tiimimme jäsen? Aiheesta lisää kanssasi keskustelee mieluusti kiinteistöpalveluiden PKS-alueen aluepäällikkö Valtteri Haapaniemi. Valtterin tavoitat puhelimitse 9.7. kello 14-15 tai 16.7. kello 14-15 numerosta 040 185 0425 tai joustavasti sähköpostilla: valtteri.haapaniemi@palmia.fi

Haluaisimme kovasti kuulla sinusta, joten hae tehtävää sähköisen järjestelmän kautta, jossa voit esittää myös palkkatoivomuksesi. Hakuaikaa tehtävään on 26.7 saakka. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
WWW-osoitehttp://www.palmia.fi
YhteystiedotValtteri Haapaniemi 9.7. tai 16.7. klo 14-15 p. 040 185 0425 tai joustavasti sähköpostilla: valtteri.haapaniemi@palmia.fi
Työpaikan osoiteLäkkisepäntie 23, 00620 HELSINKI
PalkkausAVAINTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakinainen
Haku päättyy26.07.2020 klo 23:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://palmia.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=4984
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391139

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin