Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

Palmia Oy Tampere

Haemme vakituisia puhtausalan ammattilaisia uusiin alkaviin asiakaskohteisiin Tampereelle. Tarjoamme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia työskentelymahdollisuuksia toimintakeskuksissa, työvuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin.

Arvostamme puhtausalan tutkintoa, työturvallisuuskorttia sekä alan työkokemusta. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen tai englanninkielen taitoa. Katsomme eduksi B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Edellytämme tehtävään erinomaisia asiakaspalveluvalmiuksia, luotettavuutta ja joustavuutta sekä positiivista asennetta työskentelyyn.

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 2.8.2020 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Tarvittaessa lisätietoja työstä saat palveluesimies Kristiina Bifraden p. 040-537 6996

Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.
WWW-osoitehttp://www.palmia.fi
YhteystiedotTiia Rämö, tiia.ramo@palmia.fi, 050-5680342
Työpaikan osoite33101 TAMPERE
PalkkausTes/Avainta
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, tai osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.08.2020 klo 23:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://palmia.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=4987
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395429

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin