Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija

Palmia Oy Helsinki

Haemme Palmian Turvallisuuspalveluihin vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen Aulapalveluhenkilöitä aula-ja toimistopalvelutehtäviin. Etsimme myös erikseen työhön kutsuttavia työntekijöitä.

Työt ovat pääosin virka-aikaan ma-pe klo 08:00-16:00. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä tekemään monipuolisia työtehtäviä upeissa työympäristöissä Helsingin alueella.

Työtehtävät pitävät sisällään vieraiden vastaanottamista ja opastamista, kulunvalvontatehtäviä sekä muita toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä.

Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi, sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Edellytämme hakijoilta:
- Voimassa olevaa vartijakorttia
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa

Arvostamme:
- Erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
- Sitoutuneisuutta, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista työotetta

Voit hakea tehtävään sähköisen järjestelmän kautta 24.07.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Turvallisuusalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 300 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla.
WWW-osoitehttp://www.palmia.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Jonathan Ahlfors puh. 040 631 6219 klo 12-15.
Työpaikan osoiteLäkkisepäntie 23, 00620 HELSINKI
PalkkausTES / Avainta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Tarjolla myös osa-aikaisia työsuhteita.
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.07.2020 klo 23:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://palmia.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=4988
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396202

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin