Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija

Palmia Oy Helsinki

Haemma Palmian turvallisuuspalveluihin vakituiseen osa-aikaiseen (60h-100h 3vk) työsuhteeseen vartijoita eri paikallisvartioinnin toimeksiantoihin. Töitä on tarjolla esimerkiksi tunnetuissa kulttuurikohteissa, oppilaitoksissa tai yritysten pääkonttoreissa. Kohteet sijaitsevat Helsingissä.

Työtehtävät koostuvat pääosin asiakaspalvelusta, kulunvalvonnasta, kameravalvonnasta ja tietenkin turvallisuuden varmistamisesta. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Edellytämme hakijoilta
- 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
- Sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja

Voit hakea tehtävään sähköisen järjestelmän kautta 24.07.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Turvallisuusalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.
WWW-osoitehttp://www.palmia.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Jonathan Ahlfors puh. 040 631 6219 klo 12-15.
Työpaikan osoiteLäkkisepäntie 23, 00620 HELSINKI
PalkkausTES / Avainta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.07.2020 klo 23:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://palmia.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=4989
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396261

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin