Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja (hoivapalvelut)

Palvelukoti Metsärinne Oy Haapavesi

Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.


Haemme nyt HOITAJAA Palvelukoti Metsärinteeseen Haapavedelle määräaikaiseen työsuhteeseen


Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Metsärinne on Haapaveden keskustassa sijaitseva palveluasumisyksikkö, joka tarjoaa kuntouttavaa, virikkeellistä ja kodinomaista asumista mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsiville. Palveluasumisyksikössä on paikkoja 13 asukkaalle. Päivittäisessä toiminnassa pyritään tasavertaisuuteen, avoimuuteen ja yhteisöllisyyteen kuntouttavalla työotteella. Yksilön kuntoutumista on mukana tukemassa jokaisen asiakkaan omahoitaja.

Etsimme hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä. Työaika on vähintään 50-prosenttinen, mutta toivomme kuitenkin valmiutta myös kokoaikaiseen työhön. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Suuntautuminen mielenterveys- ja päihdekuntoutukseen on eduksesi. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote: rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja tilannetaju. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13-15 palveluesimies Anu Lepistö, p. 040 669 0658.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 29.6.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Palvelukoti Metsärinne on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaali- ja hoiva-alan toimijaa, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.
WWW-osoitehttp://www.humana.fi
Yhteystiedotanu.lepisto@humana.fi
Työpaikan osoite86600 HAAPAVESI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, 3-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy29.06.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bf705891
Ilmoitus jätetty23.05.2020
Ilmoitusnumero10355454
Työnantajan viite807

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin