Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Terveyskeskushammaslääkäri

Pargas stad/Paraisten kaupunki Parainen

Asuminen ja työskentely saaristomaisemassa meren äärellä on monen unelma. Paraisten noin 15 500 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista.

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi terveyskeskushammaslääkärin tehtävän Korppoon kunta-alueella.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin kelpoisuus. Lisäksi hakijalta edellytetään molempien kotimaisten kielten hyvää kirjallista ja suullista taitoa, mikä osoitetaan todistuksella. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.
WWW-osoitehttp://www.parainen.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa johtava hammaslääkäri Marianne Andersson, puh. 040 488 5800 tai s-posti marianne.andersson@parainen.fi.
Työpaikan osoite21710 KORPPOO
PalkkausKVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.02.2017 klo 12:00
Jätä hakemusHakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 125214. Hakemuksen ja siihen liitettävät todistukset voi myös toimittaa sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 3.2.2017 klo 12.00.
Ilmoitus jätetty11.01.2017
Ilmoitusnumero9134106

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin