Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntipäällikkö

ParkkiPate Oy Helsinki

No siinäpä sinä. katselemassa avoimia työpaikkoja. Nykyinen työsi ei oikein inspiroi vai etsitkö sittenkin täysin uusia haasteita työurallesi. Nälkää ja draivia riittää, mutta jokin vain estelee puhkeamasta kukkaan. Haluat menestyä työssäsi ja voittaa hankalatkin caset puolellesi energisyytesi ja periksiantamattomuutesi vuoksi. Nautit luottamuksen rakentamisesta asiakkaisiin ja tietty haluat auttaa heitä myös menestymään. Mitä jos me tarjoaisimme sinulle mahdollisuuteen tähän kaikkeen? Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden pysäköintialaa!

Etsimme Myyntipäällikköä Helsinkiin

Voit olla työurasi alussa oleva tulevaisuuden lupaus, tai kokeneempi myynnin ammattilainen. Erotut kuitenkin joukosta oikeanlaisella asenteella, sekä jatkuvalla halulla kehittyä työssäsi.

Olemme kumppani, joka toimittaa asiakkaillemme kaiken pysäköintiin liittyvän avaimet käteen -periaatteella. Palveluihimme luottavat Suomen suurimmat isännöitsijätoimistot ja mm. Newsec, Finavia, Senaatti sekä lukuisat muut Suomen isoimpiin kuuluvat yritykset.

Sinun tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme pysäköintiin liittyvissä haasteissa, kartoittaen heille toimivimmat ratkaisut palveluistamme. Työssäsi keskityt pysäköintiratkaisujemme myyntiin, joita ovat mm. asiakkaille merkittäviä tuottoja tuovat maksulliset pysäköintipalvelut. Kartoitat potentiaalisia kohteita ja löydät joukosta ne pysäköintialueet, joissa kiinteistönomistaja tarvitsee apuamme.

Arjessasi merkittävää osaa näyttelee potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi, jossa apunasi on muu myynnin ja markkinoinnin tiimi. Myös asiakastapaamiset ja ParkkiPaten palveluiden myynti ovat osa jokapäiväistä toimenkuvaasi. Vastaat itsenäisesti omista asiakkuuksistasi, mutta työskentelet osana myyntitiimiä.

Mitä odotamme Sinulta?
tiedät, mitä tulokselliseen myyntityö vaatii
itseohjautuvuutta ja kykyä tiimityöhön
halua kehittyä ja oppia uutta
asennetta ja tuloksennälkää

Entä mitä tarjoamme Sinulle?
vapauden ja vastuun rakentaa päivärytmisi omien vahvuuksiesi mukaan
rennon työilmapiirin sekä mukavat työkaverit
mahdollisuus autoetuun
kannustavan palkkauksen (pohjapalkka + provisio)
johdon jatkuvan tuen ja sparrauksen. Kun sinä menestyt, me kaikki menestymme
toimivat työkalut asiakkaiden löytämiseen ja kaupantekoon

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteeseen rekry@parkkipate.fi. Lähetä hakemus otsikolla "Myyntipäällikkö, Helsinki".

Meistä

ParkkiPate Oy on vuonna 2010 perustettu pysäköintiratkaisujen tuottaja. Olemme kymmenen vuoden aikana kasvaneet energisestä perheyrityksestä yli 100 hengen suurperheeksi. Voisikin sanoa, että meillä on ison yrityksen resurssit ja pienen yrityksen sydän. Satsaamme maksullisen pysäköinnin operointiin ja pysäköintijärjestelmiin tällä hetkellä täysillä niin teknologiakehityksen kuin palvelutuotteistamisen osalta. Asiakkainamme ovat Suomen suurimmat kiinteistöyhtiöt ja isännöitsijätoimistot, joiden kohteisiin kuuluu mm. liikekiinteistöjä, kauppakeskuksia, hotelleja, sairaaloita, toimistohotelleja. Liikevaihtomme on noin 10 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta parkkipate.fi.
WWW-osoitehttp://www.parkkipate.fi
YhteystiedotTyöhakemukset osoitteeseen: rekry@parkkipate.fi
Työpaikan osoite00720 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy18.04.2021
Jätä hakemusrekry@parkkipate.fi
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694191

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin