Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnittelija / Aviation, Halli

Patria Aviation Oy Jämsä

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä - jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.
Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Haemme nyt Jämsän Halliin

SUUNNITTELIJAA

Tehtäviin kuuluvat sotilas- ja siviili-ilma-alusten muutos- ja korjaustöiden suunnitteluun liittyvät työt.
Osallistut rakenteiden ja järjestelmien konstruktiosuunnitteluun, materiaali- ja komponenttivalintoihin, suunnitteluun liittyvään laskentaan sekä suunnitteluun liittyvien piirustusten ja muiden suunnitteludokumenttien laadintaan.

Hakijalta edellytetään:
-AMK-insinöörin tutkintoa soveltuvalta alalta
-hyvää englannin kielen taitoa
-käytännönläheistä otetta suunnittelun haasteisiin

Lisäksi arvostamme:
-lentotekniikan opintoja
-kevytrakennetekniikan tuntemusta
-ilma-aluksen järjestelmien tuntemusta

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, perehdytyksen tehtävään sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Mikäli tarpeen, työtä on perehdytysjakson jälkeen mahdollista tehdä 1-2 päivää viikossa toissijaisessa työpisteessä (Tampereen toimipiste ja/tai etätyö).

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 suunnittelun esimies Sami Heletoja, 0408693320 ja tuotekehitysjohtaja Jarkko Tikka, 0408693308.

Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.
WWW-osoitehttp://www.patria.fi
YhteystiedotSami Heletoja, 0408693320, etunimi.sukunimi@patria.fi
Työpaikan osoiteLentokonetehtaantie 3, 35600 HALLI
PalkkausTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2019 klo 23:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://pm-careers.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1115&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929343
Työnantajan viite1115

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin