Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäinsinööri, RF-valvontajärjestelmät

Patria Oyj Tampere

Etsimme nyt Tampereelle

JÄRJESTELMÄINSINÖÖRIÄ

RF-valvontajärjestelmien kehityksen pariin!

Järjestelmäinsinöörin roolissa osallistut tutka- ja radioteknisten valvontajärjestelmien kehitystyöhön. Nyt tarjolla olevassa tehtävässä keskitytään myyntivaiheessa oleviin projekteihin, joissa räätälöidään asiakkaalle sopivia järjestelmäkokonaisuuksia. Järjestelmäinsinöörin rooli tässä on ennen kaikkea järjestää kenttätestaustoimintaa sekä erinäköisiä mittaus- ja demotilaisuuksia tuotehallinnan ohjauksen mukaisesti. Työtehtäviin liittyy myös teknisten ratkaisujen ideointia ja dokumentointia.

Tehtävässä pärjää yliopistotasoisella teknisellä taustalla. Myyntivaiheessa olevissa projekteissa prioriteetit vaihtelevat ja tietynlainen laaja-alaisuus tukee työtehtävien hoitamista. Kokemus protoilusta ja/tai demojen järjestämisestä katsotaan eduksi. Taustasi voi ensi alkuun olla enemmän esim. RF-laitteistosuunnittelupuolelta tai sitten kallellaan vaatimustenkäsittelyyn ja projektien hallinnolliseen puoleen, mutta tavoitteena on kasvaa lopulta aidosti järjestelmätason tekijäksi. Aiempi kokemus rf- ja tutkajärjestelmistä auttaa hahmottamaan kokonaisuuden nopeammin, mutta se ei ole edellytys.

Teknisen koulutustaustan lisäksi arvostamme kuitenkin eniten aktiivista asennetta ja innokkuutta lähteä kentälle testaamaan järjestelmiä vaihtelevissa olosuhteissa. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisesi mukaan ja pystymme tarjoamaan työtehtäviä kokemustason huomioiden vasta-alkajista (jopa diplomityöstä) kokeneisiin. Kerro siis rohkeasti, millaista kokemusta ja potentiaalia juuri Sinä pystyisit tarjoamaan meille. Tehtävä ja työympäristö mahdollistavat jatkuvan kehittymisen yhteiskunnan kannalta kriittisellä toimialalla.

Miksi Patria?

Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.
Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/avoimet-tyopaikat viimeistään 9.8.2020 mennessä. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti.

Jos haluat keskustella tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä 9.7. klo 12-14 tuoteryhmäpäällikkö Jouni Maliseen, p. 040869 2699 tai jouni.malinen@patriagroup.com. Muina aikoina kysymyksiisi vastaa Eezy Personnelin Ulla Kauppi, ulla.kauppi@eezy.fi tai puhelimitse 2.-3.7. ja 13.7. 0504661062.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.
WWW-osoitehttp://www.patria.fi
YhteystiedotJos haluat keskustella tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä 9.7. klo 12-14 tuoteryhmäpäällikkö Jouni Maliseen, p. 040869 2699 tai jouni.malinen@patriagroup.com. Muina aikoina kysymyksiisi vastaa Eezy Personnelin Ulla Kauppi, ulla.kauppi@eezy.fi tai puhelimitse 2.-3.7. ja 13.7. 0504661062.
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://pm-careers.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=1478
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390349

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin