Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Perheohjaaja, perhekuntoutusyksikkö Suvikumpu

Pelastakaa Lapset ry Turku

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children -järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista.Haemme nyt Perhekuntoutusyksikkö Suvikumpuun

KAHTA PERHEOHJAAJAA

vakituiseen työsuhteeseenSuvikumpu sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Turun Hirvensalossa meren rannalla.

Toinen valittavista perheohjaajista tulee työskentelemään Suvikummun ympärivuorokautisessa laitosyksikkössä. Toinen tehtäviin valittavista perheohjaajista työskentelee pääsääntöisesti kotiin tehtävässä perhekuntoutustyössä.

Perhekuntoutus on tarkoitettu lastensuojelun asiakasperheille, jotka tarvitsevat intensiivisen perhekuntoutusjakson. Tavoitteena on perheen toimintarakenteen ja taitojen vahvistuminen siten, että yhteiselämä perheenä omassa kodissa mahdollistuu. Perheohjaaja vastaa yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa perheiden kuntoutuksesta ja vanhemmuuden tukemisesta. Työhön kuuluu arjen vahva tuki, menetelmätyöskentely, yhteisöllisyys ja yhteistyö asiakkaiden verkostojen kanssa.

Edellytämme hakijalta sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tasoista tutkintoa tai vastaavaa koulutusta, lastensuojelun tuntemusta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Arvostamme kokemusta perheiden kanssa työskentelystä ja täydennyskoulutusta psykiatriasta, terapeuttisesta työotteesta taikka perhetyössä ja -arvioinneissa käytettävistä menetelmistä.

Tarjoamme sinulle
- mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä
- innostuneen ja tavoitteensa korkealle asettavan moniammatillista tiimin, jossa arvostetaan asiakkaita, työkavereita ja yhteisöllisyyttä
- työtä tukevat säännölliset työnohjaukset, täydennyskoulutukset, nuorisopsykiatrin konsultaatiot sekä Pelastakaa Lasten erityisasiantuntijapalvelut

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002)

Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaan. Työ on kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin.Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävään oheisen linkin kautta 2.8.2020 mennessä.

Haastattelut pidetään perjantaina 7.8. klo 9.00 alkaen os. Suvilinnantie 29, 20900 Turku.
WWW-osoitehttp://www.pelastakaalapset.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Suvikummun johtaja Eija Järviö p. 050 4435559 tai eija.jarvio@pelastakaalapset.fi.
Työpaikan osoiteSuvilinnantie 29, 20900 TURKU
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.09.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e656853c
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395548

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin