Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yöhoitaja (50%), lastenkoti Ritvala

Pelastakaa Lapset ry Asikkala

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Tällä hetkellä meillä Pelastakaa Lapsissa työskentelee noin 270 ammattilaista kotimaassa ja maailmalla. Olemme osa Save The Children -järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Tutustu järjestöömme osoitteessa www.pelastakaalapset.fi

Pelastakaa Lasten palvelutoiminnan kokonaisuuteen kuuluvat kolme lastenkotia, erityislastenkoti, erityisnuorisokoti, kaksi perhekuntoutusyksikköä sekä kotiin tehtävien palvelujen tiimi. Palvelutoiminnan tukena työskentelee Pelastakaa Lasten oma nuorisopsykiatri, kehittämispäällikkö sekä perheterapeutti. Palvelutoimintamme on ollut SHQS laaduntunnustuksen piirissä vuodesta 2012 alkaen.Haemme 50 % työaikaa tekevää vakituista YÖHOITAJAA Lastenkoti Ritvalaan Vääksyyn


Vahvistamme Ritvalan henkilöstöresurssia lisäämällä henkilöstöämme 50 % työaikaa tekevällä vakituisella yöhoitajalla. Yöhoitajana Ritvalassa tehtävänäsi on huolehtia yhdessä ammattitaitoisen työryhmän kanssa lasten ja nuorten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä kodinhoidollisista tehtävistä. Koko työryhmämme perehdyttää sinut työskentelyyn Ritvalassa.

Lastenkoti Ritvala on 7-paikkainen lastenkoti luonnonkauniilla paikalla Vesijärven rannalla Vääksyssä. Painotuksena toiminnassamme on 6-18 -vuotiaiden lasten ja nuorten kuntouttava sijaishuolto. Työtämme ohjaa yhteisöllisyyteen ja osallisuuteen pohjautuva toimintakulttuuri, jonka olemme luoneet yhdessä lasten ja työryhmän kanssa. Meillä Ritvalassa on hyvä työilmapiiri ja kaikilla on tilaa tehdä työtä omalla persoonallaan. Arvostamme avoimuutta, rehellisyyttä, läpinäkyvyyttä sekä vastuullista yhdessä tekemisen meininkiä.


Toivomme sinulta:

- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa
- arvostamme aikaisempaa lastensuojelutyön kokemusta
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja lapsilähtöistä työotetta
- valmiutta tehdä yötyötä (50% jaksotyöaika 57,5h/3vkoa)


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.


Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti (G20 + kokemusvuosi- ja työvuorolisät).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi 31.1.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtäviä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä nro 504/2002). Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Lisäksi edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.
WWW-osoitehttp://www.pelastakaalapset.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa lastenkodin johtaja Jenni Tulonen arkisin klo 8-14.30 numerosta 0407691764. Voit myös jättää soittopyynnön osoitteeseen jenni.tulonen@pelastakaalapset.fi.
Työpaikan osoiteJoutsenkuja 25, 17200 VÄÄKSY
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES (G20)
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö, 50% jaksotyöaika 57,5h/3vkoa
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a7e093e5
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11106078

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin