Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Perhevalmentaja

Perhekuntoutuskeskus Lauste ry Uusikaupunki

Tule meille töihin perhevalmentajaksi!

Etsimme osaavaan ja iloiseen joukkoomme perhekuntoutuksesta innostunutta osaajaa Merilän perheyksikköön Uuteenkaupunkiin!

Merilän perheyksikössä on kerrallaan arvioinnissa ja kuntoutuksessa neljä perhettä. Perheiden kanssa työskentelee moniammatillinen tiimi, johon kuuluu perhevalmentajia, ohjaaja, sosiaalityöntekijä ja lähijohtaja/psykoterapeutti. Työskentelymme kulmakiviä ovat perheen yksilöllinen kohtaaminen, suunnitelmallisuus sekä yhteistyö viranomaisten ja perheen läheisten kanssa. Toimimme systeemisen mallin mukaisesti.

Perhevalmentajana työhösi kuuluu ensisijaisesti sijoitetun perheen lasten kanssa työskentely sekä lasten kuntouttamiseen, arviointiin ja perheenjäsenten vuorovaikutussuhteisiin liittyvä työ. Käytät työssäsi monipuolisia arviointi- ja kuntoutusmenetelmiä. Vastaat lasten näkökulman tuomisesta vanhempien tietoisuuteen perheen arjessa, perheistunnoissa ja perhekuntoutussuunnitelmissa sekä yhteenvedoissa. Olet sijoitetun perheen arjessa mukana päivittäin tukien ja ohjaten vanhemmuutta. Toivomme sinulta sitoutumista, ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta kuntouttamistyöhön lasten ja perheiden parhaaksi.

Mikäli sinulla on sosiaalialan tai terveydenhuollon ammattihenkilön tai kasvatusalan amk-tasoinen koulutus, lastensuojelun avo- tai sijaishuollon työkokemusta kaksi vuotta ja aito halu ja motivaatio työskennellä lasten ja heidän perheidensä kanssa, hae meille töihin. Arvostamme sitoutumista, ymmärrystä perheiden kanssa työskentelystä, verkostotyön- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja raportointitaitoja. Eduksesi ovat erilaiset menetelmäkoulutukset, kuten terapeuttiset koulutukset, DKT-osaaminen tai neuropsykiatrinen valmentaja- tai traumakoulutus.

Tarjoamme työntekijöillemme
- monipuolisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen
- laaja-alaiset työterveyshuollon palvelut
- erilaisia vaihtoehtoja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen
- säännöllisen työnohjauksen ja tarvittaessa yksilötyönohjauksen
- mentorointituen
- muiden organisaatiomme asiantuntijatehtävissä toimivien terapeuttien, sosiaalityöntekijän, päihdetyöntekijän, psykiatrin ja psykologin ammattitaidon työsi tueksi
- sosiaalipalvelualan TES:n mukaisen palkkauksen, G25

Olemme kehittäneet palveluitamme merkittävästi 2000-luvun aikana ja työnantajana meillä on yli sadan vuoden lastensuojelutyön kokemus. Olemme Turussa ja Uudessakaupungissa toimiva yksityinen, voittoa tavoittelematon, valtakunnallinen lastensuojelupalveluiden tuottaja. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset kotiin vietävät ja laitosmuotoiset lastensuojelun avopalvelut, sijaishuolto, jälkihuolto ja perusopetuspalvelut. Jos tulet valituksi, sinun on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa ark. klo 8-16 lähijohtaja Katja Niela 040 940 1634 tai palvelupäällikkö Juha Oksanen 044 906 4015
WWW-osoitehttp://www.lauste.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa ark. klo 8-16 lähijohtaja Katja Niela 040 940 1634 tai palvelupäällikkö Juha Oksanen 044 906 4015
Työpaikan osoiteVälskärintie 2, 23500 UUSIKAUPUNKI
Palkkaussosiaalipalvelualan TES, G25
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa04.01.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy01.11.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lausterekry.mepco.fi/MepRekry/Application/Index/32/
Ilmoitus jätetty20.10.2020
Ilmoitusnumero10494559

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin