Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Nuorisopsykiatri

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Ylivieska

Tervetuloa töihin Pohjois-Pohjanmaalle nuorisopsykiatrian pariin!

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa n. 33 700 asukkaan terveys- ja hyvinvointipalvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa.

Toimintamme laajenee. Etsimme vastikään kevättalvella 2020 toimintansa aloittaneeseen lasten ja nuorten psykiatriseen yksikköön uusia työntekijöitä. Sinulla on halutessasi hienot mahdollisuudet osallistua psykiatrin työn lisäksi palveluiden kehittämiseen ja ennaltaehkäisevään työhön. Lasten- ja nuorten psykiatrisen yksikön toimintaan kuuluu lasten ja nuorten psykiatrisen avohoidon järjestäminen alueellamme. Osa psykiatrisista sairaanhoitajista tulee työskentelemään kouluilla.

Meillä on monipuoliset psykiatriset palvelut: tulet olemaan osa Terapiakeskusta, johon kuuluu lisäksi A-klinikka, aikuisten mielenterveyspalvelut, psykiatrinen kotikuntoutus ja erityisryhmien asumispalvelut.

Haemme

NUORISOPSYKIATRIA

Tehtävänäsi on erikoislääkärin työ avohoidossa, pääasiassa Ylivieskassa. Tarjoamme ammattitaitoisen moniammatillisen työyhteisön, jonka jäsenenä voit toteuttaa hyvää nuorisopsykiatrista arviointia, tutkimusta ja hoitoa.

Osa-aikaisuudet huomioidaan. Osa-aikaiseen työhön voi kuulua nuorisopsykiatriaan erikoistuvan lääkärin ohjaamista jolloin työssä korostuu konsultatiivinen rooli.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Myös erikoistumisen loppuvaiheessa oleva on mahdollista ottaa huomioon. Virkaan ei sisälly päivystysvelvollisuutta.

Virka täytetään 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Kuntayhtymässä on käytössä kannustava palkkausmalli, ja myös oma toive on mahdollista esittää. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 10.6.2020 klo 15 mennessä.

Lisätietoja antaa psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 4195352 / liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi
WWW-osoitehttp://www.kalliopp.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 4195352 / liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi
Työpaikan osoiteKirkkotie 4, 84100 YLIVIESKA
PalkkausKVTES
Työ alkaa01.08.2020, 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.06.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/296531/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354783
Työnantajan viite296531

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin