Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pesumies / teollisuuden puhdistustyöntekijä

Pesupalvelu Hans Langh Oy Kaarina

PESUMIES / TEOLLISUUDEN PUHDISTUSTYÖNTEKIJÄ TURUN TALOUSALUEEN PUHDISTUSTÖIHIN

Noin 200 henkilöä työllistäviin Langh -perheyhtiöihin kuuluvat vaativia puhdistuspalveluita tuottava Pesupalvelu Hans Langh Oy, laivanvarustamo Langh Ship Oy Ab, erikoiskontteja myyvä ja vuokraava Langh Cargo Solutions sekä laivojen rikkipesureita ja vedenpuhdistusyksiköitä valmistava Langh Tech Oy Ab. Yhtiöiden pääkonttorit sijaitsevat Piikkiössä.

Pesupalvelu Hans Langh Oy on tuottanut puhdistuspalveluita merenkulun, teollisuuden ja rakennusalan toimijoille jo vuodesta 1973 alkaen luoden uusia puhdistusmenetelmiä asiakkaiden tarpeisiin Langh tunnetaan laadusta ja edelläkävijyydestä

Pesupalvelu Hans Langhin toiminnan laajetessa etsimme lisää:

PESUMIEHIÄ Piikkiön päätoimipaikkaamme

Työkohteet sijaitsevat telakoilla ja liikenteessä olevilla matkustaja- ja rahtilaivoilla sekä Turun talousalueen teollisuusyrityksissä ja rakennustyömailla. Työ sisältä korkeapainepesua, märkäimurointia ja suurtehoimurointia edellä mainituissa kohteissa.
Valittavien henkilöiden tulee olla ripeäotteisia ja oma-aloitteisia.

Odotamme henkilöiltä, reipasta asennetta, joustavuutta työaikojen suhteen ja hyvää fyysistä kuntoa. Vaatimuksena työturvakortti ja kuorma-autokortti sekä tavarankuljetuksen ammattipätevyys. Hyvä suomen kielen taito on edellytys.
WWW-osoitehttp://www.langh.fi
YhteystiedotLisäinfoa hanslangh.fi sivulta. Pesupalvelu Hans Langh oli vuonna 2017 mukana maikkarin Rankat Duunit ohjelmassa. Katso netistä Rankat Duunit jakso 7 (Laivan pilssin pesu), niin pääset selville, minkälaista työ meillä on! Dirty job well done.

Yhteydenotot ja lisätiedot Linda Langh, 040 5797783, linda.langh@langh.fi
Työpaikan osoitePohtiokuja 4, 21500 PIIKKIÖ
Työ alkaasop.muk.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemuslinda.langh@langh.fi
Ilmoitus jätetty22.11.2019
Ilmoitusnumero10175019

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin