Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taksinkuljettaja

Petax Oy Järvenpää

Mikä on Petax?
Petax Oy tuottaa korkean-tason taksi - ja invataksipalveluja. Tuotemerkkinämme on huippukalusto, huippulaatu ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Petax Oy on vuonna 2013 perustettu Keski-uudellamaalla toimiva perheyhtiö. Ennen sitä toimimme toiminimellä Petterin Taksi jo vuodesta 2011 alkaen. Yrityksemme palvelee taksi- ja invataksitoiminnassa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Meillä on autoja Lähitaksin, Lahden Aluetaksin, Menevän sekä omassa tilausvälityksessä. Olemme yksi Lähitaksin omistajista

Olemme erikoistuneet taksitoiminnan lisäksi yksilöllisiin invataksi ja ryhmäkuljetuksiin. Reititämme ja kuljetamme normaalien taksitilausten lisäksi päivittäin koululaisia, vanhuksia ja vammaisia henkilöitä. Tunnemme asiakkaidemme erityistarpeet.

Koska henkilökuntamme on alan parasta ykkösluokkaa, hallitsemme erinomaisesti myös yritysten kuljetustarpeet aina suuryritysten ylimmän johdon vaativassa palvelutasossa. Olemme kuljetuskumppani niin arjessa kuin juhlassa.
Yrityksemme arvot ovat turvallinen, täsmällinen, luotettava, ystävällinen ja asiakaslähtöinen kuljetuspalvelu. Arvostamme kuljettajiamme ja haluamme tukea henkilöstöämme ja kehittyä niin yksilö- kuin yritystasolla. Meille ympäristöarvot ja yksilöllinen palvelu ovat toiminnassamme tärkeäitä asioita. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meille tyytyväinen henkilökunta ja tyytyväinen asiakas ovat kaikki kaikessa ja tae tulevaisuudestamme.

Rekrytointi
Haemme nyt: 4 Taksinkuljettajaa
Haemme asiakaspalveluhenkisiä, ahkeria ja jopa ahneita taksinkuljettajiksi koulutettavia tai jo taksinkuljettajapätevyyden omaavia henkilöitä vakituiseen työsuhteeseen täyden palvelun henkilökuljetusyritykseen. Tarjoamme sekä osa- että kokoaikaista työtä Järvenpäässä joustavasti.

TARJOAMME

Vuorotyötä joustavalla ajorytmillä Meillä pääset ajamaan keikkaa. Työtä teet Lähitaksin välityksen alla, Kela- ajoissa, koulukyytejä ajaen tai/sekä muita Petaxin monipuolisia taksi- ja tilausajoja. Ajokalustona uudehkot, alle 2 vuotta vanhat, hyvinvarustellut ja automaattivaihteiset henkilö-, tila- ja invataksit. Meillä pääset tekemään töitä mukavan ja rennon työyhteisön kanssa, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Juhliakin (pikkujoulut ja kesäpäivät) vietetään aina porukalla. Toimitilat meiltä löytyy Järvenpään Nummenkylässä.

EDELLYTÄMME

Positiivista ja joustavaa asennetta sekä halua palvella asiakkaita Petaxin brändin mukaisesti. Siihen kuuluu sosiaalisuus, rento asenne ihmisiä kohtaan ja palvelualttius, sekä suotava piirre on ahkeruus, mitä ahkerampi olet sen enemmän tienaat. Palkkataso Petaxin työntekijöillä on ahkeralle kuljettajalle hyvä, keskipalkka vuonna 2018 oli noin 2400€ / kk. Vaadimme hyvää ja sujuvaa suomen kielen taitoa, sinun tulee osata kirjoittaa, lukea ja puhua niin hyvin, että pystyt työskentelemään myös kehitysvammaisten kanssa. (muun kielitaidon katsomme eduksi) Hyvää paikallistuntemusta Keski-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueesta ja jos et omaa sitä niin koulutetaan, tärkeintä on että olet hyvä tyyppi! Työhön valituille, Petax taksinkuljettajiksi koulutettaville järjestämme maksuttoman koulutuksen.

Nopea ja suoraan ammattiin valmistava koulutus on kestoltaan noin kolme viikkoa, jonka jälkeen pääset perehdytyksen kautta suoraan työelämään. Tätä ennen sinun tulee hakea taksin ammattiajolupa Trafista:
(https://www.traficom.fi/fi/asioi-kanssamme/taksinkuljettajan-ajolupa).

Haemme ja koulutamme taksinkuljettajia Järvenpäähän Lähitaksin 1500 auton välitykseen, Menevän Kela-ajoihin, koulukyyteihin sekä Petax Taksien omiin tilauksiin.

Lähetä hakemus nyt:rekry@petax.fi. tai mene sivulle petax.fi/rekry ja täytä hakemus!
Lisätietoja numerosta:045 858 0444.
WWW-osoitehttp://www.petax.fi
YhteystiedotPetteri Hietanen, Puh: 0448580444, petteri@petax.fi
Työpaikan osoitePuurtajankuja 3 D 50, 04440 JÄRVENPÄÄ
PalkkausTuntipalkka + Proviisio + Tulospalkkio
Työ alkaaHeti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Työaikakokoaikatyö, Haemme sekä kokoaikaisia, että osa-aikaisia työntekijöitä.
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.05.2019
Jätä hakemusHakemuksen voit laittaa suoraan sähköpostitse: rekry@petax.fi tai täyttämällä hakemus nettisivujemme kautta: https://petax.fi/rekry
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://petax.fi/rekry
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9966772

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin