Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taksinkuljettaja

PH-Yhtiöt Oy Hyvinkää

PH-Yhtiöt Oy etsii taksinkuljettajia monipuolisiin työtehtäviin Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Meillä on henkilöautoja, esteettömiä autoja sekä isompia inva-autoja Lähitaksin, Menevän sekä Kanta-Hämeen aluetaksin välityksessä.

Tarjoamme viihtyisän työpaikan, jossa omalla aktiivisuudella on mahdollista vaikuttaa omiin tuloihin. Provisiopalkkaus määräytyy työkokemuksen ja työtehtävien mukaan.

Työ sopii niin kokeneemmille kuin täysin tuoreillekin taksinkuljettajille. Tarvittaessa koulutamme uusia kuljettajia alusta asti. Perehdytämme kaikki työntekijät työtehtäviin ja työssa vaadittavien laitteiden käyttöön. Voit ajaa joko täysipäiväisesti tai sivutyönä - taksinkuljettajan työ sopii hyvin myös opiskelijoille, eläkeläisille ja kesätyöksi.

Soveltuvuusvaatimuksena on vähintään vuoden voimassa ollut B-kortti, voimassa oleva ajo-oikeus sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan voimassa oleva taksinkuljettajan ammattiajolupa, ja hyvä paikallistuntemus Kanta-Hämeen ja/tai Uudenmaan alueella. Koska osa asiakkaista on alaikäisiä, edellytämme tietyissä tehtävissä rikostaustaotteen tarkistamista.
WWW-osoitehttp://ph-yhtiot.fi
YhteystiedotSalonen Petri, Puh: 0400-500 452, toimisto@ph-yhtiot.fi
Työpaikan osoiteVehnäkatu 6, 05880 HYVINKÄÄ
PalkkausProvisio määräytyy työkokemuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty18.05.2020
Ilmoitusnumero10350957

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

50 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin