Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntineuvottelija

PhotoCom Oy Helsinki

Osa-aikainen projektityöntekijä


Etsimme julkaisutoimintaamme osa-aikaista projektityöntekijää, jonka tehtäviin kuuluu neuvotella julkaisun sisältöön olennaisesti liittyvien yritysten osallistumisesta siihen tarinan muodossa. Tämä työ edellyttää sujuvaa verkkoviestintää ja puhelinkeskusteluja tiettyjen yritysten päättäjien kanssa. Toimimme eri järjestöjen kanssa yhteistyössä ja tarjoamme näiden jäsenyrityksille mahdollisuutta osallistua oman tarinansa muodossa mukaan tuottamiimme julkaisuihin.

Nämä julkaisut ovat kovakantisia kirjoja, joista tehdään sovitusti digitaaliset näköisversiot eri puolilla maailmaa oleviin huomattaviin tilaisuuksiin, esim. Maailmannäyttelyyn Dubaissa. Tämän lisäksi teemme vastaavia lehdenomaisia julkaisuja pelkästään Suomeen. Julkaisut ovat vuosittain toistuvia. Projekteja on useita ja niihin on mahdollista osallistua haluttaessa useampaan.

Työ on projektiluontoista ja viikoittainen työaika on 20 tuntia, eli 80 tuntia kuukaudessa. Näistä tunneista maksetaan pohjapalkka, jonka päälle tulevat osallistujien hankkimisesta syntyvät provisiotulot. Kokonaisansio voi olla hyvinkin merkittävä, riippuen tekijästä ja hänen sitoutumisestaan tuloksen tekoon. Tässä työssä sinua autetaan onnistumaan, etkä jää siinä yksin. Huomaa, että tämä työ ei ole mainostilamyyntiä!

Kyseinen työ sopii erinomaisesti viimeisen vuoden markkinointiviestinnän opiskelijalle, tai vaikka kypsemmälle markkinoinnin ja myynnin parissa työskenneelle henkilölle. Vaadimme valitulta tekijältä hyvää neuvottelutaitoa, niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Työyhteisömme on varsin pieni ja siksi myös sosiaalinen ja haluamme tukea toinen toisiamme tavoitteiden saavuttamiseksi.

PhotoCom Oy sijaitsee Helsingin Suutarilassa osoitteessa Loisteputki 4.
Mikäli sinulla on työtehtävään liittyviä kysymyksiä, niin voit ottaa yhteyttä Inkeri Ala-Peijariin, joko puhelimitse 040 933 2341, tai sähköpostilla inkeri@photocom.fi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.10. mennessä osoitteella rekry@photocom.fi
WWW-osoitehttp://www.photocm.fi
YhteystiedotInkeri Ala-Peijari, Puh: + 358 40 933 2341, inkeri@photocom.fi
Työpaikan osoiteLoisteputki 4 C, 00750 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty26.09.2020
Ilmoitusnumero10471680

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin