Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Nuoriso-ohjaaja

Pieksämäen kaupunki Pieksämäki

Pieksämäen nuorisotoimi on kehittyvä ja innovatiivinen työyhteisö.

Pieksämäen nuorisotoimen ylläpitämä nuorten työpaja tarjoaa mahdollisuuden ohjattuun ja tuettuun työntekoon sekä räätälöityyn koulutuspolkuun tai avoimille työmarkkinoille työllistymiseen. Työpajatoiminnassa valmentautuja tekee työtä ja valmentautuu työn sekä erilaisen toiminnan avulla. Valmennusjakso määritellään aina yksilöllisesti.

Työpajalla pyritään työnteon ja siihen liittyvän valmennuksen avulla parantamaan yksilön arjenhallinnan taitoja sekä kykyä ja valmiuksia hakeutua koulutukseen tai työhön. Työpajan menetelmät ovat työvalmennus ja yksilövalmennus sekä pienryhmätoiminnot. Työpajavalmennuksen avulla kehitetään nuoren työkykyä, työelämässä tarvittavaa osaamista ja opiskeluvalmiuksia. Yksilövalmennuksen ja pienryhmätoiminnan avulla tuetaan nuoren toimintakyvyn sekä arjenhallinnan kehittymistä. Toiminta perustuu tekemällä oppimiseen ja yhteisöllisyyteen.

Pieksämäen nuorisotoimessa työskentelee tällä hetkellä yksi vastuuohjaaja ja yksi nuorten työpajaohjaajaa.
Yhden pajaohjaajan siirtyessä muihin työtehtäviin sekä Itä-Suomen Avin lisärahoituksen turvin, haemme työyhteisöömme kahta nuortentyöpaja ohjauksen ammattilaista määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.5.-31.12.2021. Ohjaajien kokonaismäärä nousee kolmeen ohjaajaan.

Työpajaohjaaja on ammattitoimija, joka ottaa vastuun asiakkaan tilanteen
arvioinnista, suunnittelusta ja seurannasta sekä tukee asiakkaiden työkykyä, opiskelumahdollisuuksia ja vahvistaa arjenhallintaa. Työnkuvassa on myös laaja moniammatillinen verkostotyö eri hallinnonalojen ja sidosryhmien kanssa. Tällä hetkellä ammatilliset pajat suuntautuvat kiinteistöhuoltoon, asiakaspalveluun ja lastenohjaukseen.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa AMK-tutkintoa sekä vahvaa nuorisotyön osaamista. Hakijana voi olla myös opintojaan loppuvaiheessa suorittava AMK opiskelija.
Hakijan tulee olla oma-aloitteinen ja kykenevä itsenäiseen työhön. Palkkaus on KVTES:n TVA:n mukainen.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lausunto työhön sopivuudesta Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote nähtäväksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset, johon tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, tulee toimittaa viimeistään 23.4.2021 klo 15.00 mennessä. Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta.
WWW-osoitehttps://www.pieksamaki.fi
YhteystiedotNuorten työpajan vastuuohjaaja Jussi Väänänen p. 044 799 5242 jussi.vaananen@pieksamaki.fi tai lasten ja nuorten hyvinvointikoordinaattori Seija Laitinen p. 044 088 2470 seija.laitinen@pieksamaki.fi
Työpaikan osoiteTallikankaankatu 3, 76100 PIEKSÄMÄKI
PalkkausKVTES:n TVA:n mukainen
Työ alkaa03.05.2021, 3.5.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy23.04.2021 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/353957/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694040
Työnantajan viite353957

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin