Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Opettajien sijaisuudet

Pieksämäen kaupunki Pieksämäki

Haemme Pieksämäen kaupungille sijaisia perusopetuksen ja lukion sijaisrekisteriin kesken vuoden täytettäviä sijaisuuksia varten.
Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä useisiin kuukausiin.

Sijaiselta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajaksi aikovat. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voidaan ottaa myös muun koulutuksen omaava.

Kun olet jättänyt sähköisen hakemuksen, sinulle lähetetään sähköpostitse tarkemmat ohjeet haastattelun sopimista varten. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Lisäksi on esitettävä henkilöllisyystodistus sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Otteen saa oikeusrekisterikeskuksesta ja se haetaan "opettajien sijaisrekisteriä" varten.

Työmääräyksen pituudesta riippuen virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen sijaisuuden alkamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Pitempiin sijaisuuksiin valitulle asetetaan koeaika.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.
WWW-osoitehttps://www.pieksamaki.fi
YhteystiedotEeva-Maija Väisänen, hallinnonsihteeri, p. 040 640 3066
Työpaikan osoiteKauppakatu 1, 76100 PIEKSÄMÄKI
PalkkausOVTES:n mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kesto1 - 3 kk
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/250720/fi_FI
Ilmoitus jätetty03.12.2019
Ilmoitusnumero10185476
Työnantajan viite250720

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

51 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin