Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalialan ohjaaja

Pihapuron perhekoti Oy Vesanto

Pihapuron perhekoti on Vesannolla toimiva 5-paikkainen ammatillinen perhekoti. Perhekotiin haetaan sosiaali- ja terveysalan koulutuksen saanutta sekä lastensuojelutyökokemuksen omaavaa ohjaajaa. Ammatillisen tutkinnon tulee sisältää sosiaalialan opintoja ja lastensuojelun työkokemusta vaadimme vähintään vuoden.

Ohjaajalta odotamme kiinnostusta ja halua ohjaus- ja kasvatustyöhön lasten ja nuorten parissa. Työ vaatii itseohjautuvuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä toimia muuttuvissa arjen tilanteissa, vastuullisuutta sekä monipuolista arjen organisointikykyä. Työ vaatii itsenäistä työotetta mutta myös kykyä toimia osana ryhmää. Toivomme Sinun olevan huumorintajuinen ja joustava alan osaaja.

Työ on pääosin aamu- ja iltavuoroa. Yövuoroja satunnaisesti. Työ sisätää myös viikonloppuvuoroja. Työhön sisältyy perhekodin autolla ajoa joten sinulla tulee olla B-ajokortti. Työhön valittua henkilöä pyydämme esittämään rikosrekisteriotteen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotSirpa Alasiurua, Puh: 0505126442, info@pihapuronperhekoti.fi
Työpaikan osoiteSaikarintie 2976, 72310 NIINIVESI
PalkkausSosiaalipalvelualan G-palkkataulukko
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Jaksotyöaika
Työn kestoyli 12 kuukautta, Koeaika 4 kuukautta
Jätä hakemusPihapuron perhekoti
Saikarintie 2976
72310 Niinivesi

tai

info@pihapuronperhekoti.fi
Ilmoitus jätetty17.02.2020
Ilmoitusnumero10268623

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin