Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aura, Pilke Kurki Varhaiskasvatuksen opettaja

Pilke päiväkodit Oy Aura

Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Lapsen hyvä päivä ei synny ihan itsestään. Sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään. Liity nyt hyvän päivän tekijöiden joukkoon ja hae varhaiskasvatuksen opettajaksi Pilke luotopäiväkoti Kurkeen Auraan!

Päiväkotimme on uusi, ihana hirsirakennus, joka tarjoaa upeat tilat toiminnalle ja laadukkaan sisäilman. Luontopainotteisessa päiväkodissa retkeillään ahkerasti, tutkitaan ympäristöä, ylläpidetään ekologisia arvoja ja toteutetaan puutarhapedagogiikkaa. Päiväkodissa on 84 paikkaa lapsille. Voit käydä tutustumassa päiväkotiin Pilkkeen kotisivuilla www.pilkepaivakodit.fi.


Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus. Arvomme ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, osallisuus, myönteisyys ja innovatiivisuus.


Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Yrityksessämme sinulla on lisäksi etenemismahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Olemme aloittaneet myös muuttorahakokeilun: Pilke maksaa muuttorahaa 1500 euroon asti vakituiseen työsuhteeseen tulevalle varhaiskasvatuksen opettajalle, jonka muuttomatka ylittää 80 kilometriä. Lisäksi Pilke auttaa asunnon etsimisessä ja takuuvuokrassa.


Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op. Tehtävään voidaan valita myös varhaiskasvatuksen erityisopettaja muokattavalla työnkuvalla, luokanopettaja tai kasvatustieteen maisteri määräaikaisesti. Valmistumassa olevat varhaiskasvatuksen opiskelijat huomioidaan myös haussa.

Haastattelemme opettajia ja palkkaamme tehtävään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.Olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotLiisa Arfman
Päiväkodin johtaja
liisa.arfman@pilkepaivakodit.fi
Työpaikan osoiteUrpontie, 21380 Aura, 21380 AURA
PalkkausNeuvoteltavissa
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.12.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/PILKE-Varhaiskasvatuksen-opettaja/D4XwoD
Ilmoitus jätetty03.09.2019
Ilmoitusnumero10086755
Työnantajan viite44mb

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

50 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin