Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Päiväkodin johtaja

Pilke päiväkodit Oy Seinäjoki

Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Lapsen hyvä päivä ei synny ihan itsestään. Sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään. Liity nyt hyvän päivän tekijöiden joukkoon ja hae päiväkodinjohtajaksi luontopäiväkoti Vihreään Willaan!

Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus. Arvomme ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, osallisuus, myönteisyys ja innovatiivisuus.Etsimme nyt päiväkodinjohtajaa Pilke luontopäiväkoti Vihreään Willaan Seinäjoelle. Päiväkodissa on 72 paikkaa.Lue lisää päiväkodista: https://www.pilkepaivakodit.fi/paivakodit/seinajoki/pilke-luontopaivakoti-vihrea-willa/Päiväkodinjohtaja toimii päiväkodin lähiesimiehenä ja lastentarhanopettajana. Lisäksi työtehtäviin kuuluu verkostoituminen sidosryhmien kanssa, asiakashankinta sekä talousvastuu. Edellytämme varhaiskasvatuksen johtamisen ja kehittämisen osaamista sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, positiivisen työympäristön sekä tukea ja koulutusta. Johtajana voit rakentaa päiväkodin toimintaa persoonallisella otteella. Sinä voit vaikuttaa työsi sisältöön ja Pilkkeen varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Tarjoamme myös mahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin.Kelpoisuusvaatimus tehtävään on kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op, sekä riittävä johtamistaito.Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.Katso esittelyvideomme täältä: https://youtu.be/sYE4lCtR44sOlisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotSaara Tiitu
saara.tiitu@pilkepaivakodit.fi
Työpaikan osoiteLaanikatu 33, 60200 SEINÄJOKI
PalkkausG25
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa1.11.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.12.2020 klo 23:59
Jätä hakemusLaanikatu 33
60200 Seinäjoki
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/P%C3%A4iv%C3%A4kodin-johtaja/DPeAVm
Ilmoitus jätetty24.09.2020
Ilmoitusnumero10469176
Työnantajan viiteELRl

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin