Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy Mikkeli

Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme tekemään laadukasta varhaiskasvatusta.

Pilke tiedepäiväkoti Sirius avautuu syksyllä 2018 Mikkeliin (os. Väänäsenpolku 2). 72 paikkainen päiväkoti toimii osana kunnan palveluverkkoa palvelusetelillä.

Lue lisää päiväkodista: http://www.pilkepaivakodit.fi/paivakodit/paivakodit-mikkeli/pilke-tiedepaivakoti-sirius/

Etsimme joukkoomme päiväkodinjohtajaa, jolla on varhaiskasvatuksen johtamisen ja kehittämisen osaamista sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Päiväkodinjohtaja toimii päiväkodin lähiesimiehenä ja lastentarhanopettajana. Lisäksi työtehtäviin kuuluu yhteistyö sidosryhmien kanssa, asiakashankinta sekä talousvastuu. Aikaisempi esimieskokemus katsotaan eduksi. Edellytämme lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, positiivisen työympäristön sekä tukea ja koulutusta. Johtajana voit rakentaa päiväkodin toimintaa persoonallisella otteella. Sinä voit vaikuttaa työsi sisältöön ja Pilkkeen varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Tarjoamme myös mahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.


Avoin hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen: rekrytointi@pilkepaivakodit.fi

Haku päättyy 3.4.2018 klo 16.00


"Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä." Toiminta rakentuu lapsen aidolle kohtaamiselle ja hänen taitojensa sekä mielenkiintonsa huomioimiselle. Loppu tuleekin sitten luonnostaan - kunhan on pilkettä silmäkulmassa."
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
Yhteystiedotrekrytointi@pilkepaivakodit.fi
Työpaikan osoite50100 MIKKELI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaaElokuussa 2018
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty16.03.2018
Ilmoitusnumero9520245

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin