Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pedagoginen lähiesimies tiedepäiväkoti Hohtoon

Pilke päiväkodit Oy Vantaa

Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus.

Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä! Lapsen hyvä päivä ei synny kuitenkaan ihan itsestään. Sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään.

Haluatko liittyä hyvän päivän tekijöiden joukkoomme? Hae meille pedagogikseksi lähiesimieheksi tiedepäiväkoti Hohtoon Vantaalle!

Pedagogisena lähiesimiehenä vastuullasi on useammasta ryhmästä koostuvan tiimisi pedagogiikan laatu aina lapsen- ja ryhmän varhaiskasvatussuunnitelmien toteutumisesta arjen organisointiin.

Tärkeimpiä tehtäviäsi on varmistaa varhaiskasvatuslain- ja asetusten mukaisen toiminnan toteutuminen päiväkodissa. Toimit oman tiimisi esimiehenä vastaten muun muassa viikkopalavereista, osaamiskeskusteluista ja tiedottamisesta omalla vastuualueellasi. Lisäksi olet päiväkodinjohtajan vahvana tukena ja teet tiivistä yhteistyötä muiden pedagogisten lähiesimiesten kanssa.

Tehtävässä pääset kehittämään osaltasi päiväkodin toimintakulttuuria, ja varmistamaan hyvän päivän toteutumisen lapsille. Toimit yhdessä päiväkodin esimiestiimin ja päiväkodinjohtajan kanssa suunnitellen, arvioiden ja kehittäen oman tiimisi sekä koko päiväkodin toimintaa.

Olemme tukenasi tehtävään kasvamisessa muun muassa tarjoamalla koulutuksen ja kattavan perehdytyksen Pilke johtajaksi. Tarjoamme tehtävään myös kilpailukykyisen palkan.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Toivomme sinulta virallisen kelpoisuuden ohella vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme työntekijöitämme kokeilemaan uudenlaisia asioita ja hyödyntämään omia, uniikkeja vahvuuksiaan. Vastuullista ja vaativaa työtä ei tarvitse tehdä yksin. Pilkkeellä vallitsee avoin ilmapiiri ja vahva kehittämisen, mentoroinnin ja sparrauksen kulttuuri.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotAnu Avelin-Rahtu
Puhelin: +35840 457 3961
Sähköposti: anu.avelin-rahtu@pilkepaivakodit.fi
Työpaikan osoiteSpinellikuja 4, 01700 Vantaa, 01700 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.06.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Pedagoginen-l%C3%A4hiesimies-tiedep%C3%A4iv%C3%A4koti-Hohtoon/m7xVn8
Ilmoitus jätetty12.06.2019
Ilmoitusnumero9998653
Työnantajan viiteQ4EK

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin