Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pilke Aarteiden Taloon Varhaiskasvatuksen opettaj

Pilke päiväkodit Oy Tuusula

Tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi Pilke Aarteiden Taloon! Aarteiden Talo on taidepainotteinen päiväkoti ja juuremme juontuvat Reggio Emilia kasvatusnäkemyskestä. Projektityöskentely, ilmiöpohjaisuus ja lapsen osallisuuden huomioiminen on vahvaa osaamistamme. Lasten kädenjälki näkyy vahvasti toiminnan súunnittelussa ja toteutuksessa. Rakennamme aktiivisesti yhteisöllistä toimintakulttuuria ja huomaamme hyvän. Oppimisympäristömme on 2 vuotta vanha ja toimimme sisäilmaltaan terveessä hirsipäiväkodissa. Pihapiiristämme löytyy kaksi erillistä päiväkotirakennusta, joissa molemmissa on oma ateljee. Näissä tiloissa on syntynyt monenmoista taideproggista aina Kadonneesta kaupungista Taikametsään saakka. Oma keramiikkauuni, pihan ulkoilmagalleria, kasvimaa sekä vaihtelevat ulkoilumaastot antavat mahdollisuuksia erilaiselle tekemiselle.Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Lapsen hyvä päivä ei synny ihan itsestään. Sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään. Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus. Arvomme ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, osallisuus, myönteisyys ja innovatiivisuus.Etsimme nyt kahta varhaiskasvatuksen opettajaa alle 3-vuotiaiden ryhmiin Pilke Aarteiden Taloon Tuusulaan, Korkin alueelle.

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Yrityksessämme sinulla on lisäksi etenemismahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin. Tervetuloa kanssamme kuulemaan ja kokemaan lapsen sata kieltä!

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.Tervetuloa, sinua jo odotetaan meillä!
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotMija Husar-Pihkala
Päiväkodinjohtaja
mija.husar-pihkala@pilkepaivakodit.fi
Työpaikan osoiteKorkinporras 1, 04320 Tuusula, 04320 TUUSULA
PalkkausTES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaatai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Pilke-Aarteiden-Taloon-Varhaiskasvatuksen-opettaja/Do3arD
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10386743
Työnantajan viite68Ne

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin