Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

PILKE Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Pilke SA

Pilke päiväkodit Oy Espoo

Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Lapsen hyvä päivä ei synny ihan itsestään. Sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään. Liity nyt hyvän päivän tekijöiden joukkoon ja hae varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi päiväkotiimme!

Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus. Arvomme ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, osallisuus, myönteisyys ja innovatiivisuus.

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen syyskuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva hakija löytyy.

Satupuun päiväkodissa on 18 lasta ja 3 varhaiskasvatuksen ammattilaista sekä päiväkodin huoltaja. Olemme yhteisö, jossa teemme tiivistä yhteistyötä ja olemme toistemme tukena. Meillä pääset halutessasi toteuttamaan varhaiskasvatusta omien vahvuuksiesi ja mielenkiinnonkohteiden kautta.

Toivomme sinulta myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lastenohjaaja tai lähihoitaja sisältäen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman), tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja ja päivähoitaja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotMariangela Bizzo
mariangela.bizzo@pilkepaivakodit.fi
Työpaikan osoiteMerivalkama 4, 02320 Espoo, 02320 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa31.08.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/PILKE-Varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja---Pilke-SATUPUU/ZjEeE8
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395370
Työnantajan viite15R5

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

79 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin