Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

PILKE Varhaiskasvatuksen opettaja Pilke liikuntap

Pilke päiväkodit Oy Kerava

Pilkkeen varhaiskasvatuksen, lastenhoidon ja iltapäiväkerhotoiminnan sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 2 000 varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaista. He haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä.Me arvostamme osaavia varhaiskasvatuksen ammattilaisiamme ja haluamme olla heille hyvä työnantaja. Arvojemme ohella meidän toimintaamme työyhteisönä ohjaavat vahvasti laatu, yhdessä tekeminen ja kannustaminenEtsimme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa Pilke liikuntapäiväkoti Kurkelaan Keravalle. Päiväkodissamme on 60 paikkaa. Tehtävä sopii sinulle, jos haluat hyödyntää osaamistasi, kehittää ja ideoida uutta sekä jättää oman persoonallisen jälkesi hyvän päivän syntymiseksi lapsille ja työkavereillesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Liikuntapäiväkoti Kurkela aloitti toimintansa rauhallisella Kurkelan alueella elokuussa 2014. Päiväkodin avarat ja valoisat tilat ovat lasta liikkumaan innostavat ja siellä on hyvin tilaa juosta ja touhuta. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elamantavan loytaminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu paivakodin arjessa esimerkiksi retkeilyna, paivittaisina pihaleikkeina, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkina ja ohjattuina liikuntatuokioina. Kokeilemme myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja esimerkiksi uintia, nassikkapainia ja pyorailyä.

Päiväkodissamme on mitä parhaimmat puitteet ulkoliikunnalle. Läheinen metsä luo hyvät mahdollisuudet metsäretkiin, joita kaikki ryhmämme tekevät viikoittain.Varhaiskasvatuksen opettajana tuet ja edistät lasten kasvua, kehitystä ja oppimista. Hallitset varhaiskasvatussuunnitelmien sisällöt ja osaat toteuttaa niitä käytännössä. Suunnittelet, arvioit ja kehität lapsiryhmän pedagogista toimintaa ja vastaat osaltasi laadukkaan pedagogiikan toteutumisesta yksikössäsi. Sinulla on vahva pedagoginen työote, myönteinen ja liikunnallinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata lapset aidosti. Nautit työskentelystä lasten kanssa, näet heissä mahdollisuuksia ja arvostat työtäsi varhaiskasvatuksen opettajana, hyvän päivän tekijänä.Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Pilkkeellä sinulla on lisäksi etenemismahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin. Kerromme täällä lisää, millaista on työskennellä Pilke-päiväkodissa. Sieltä voit myös lukea varhaiskasvatuksen opettaja Anun tarinan.Tästä olemme tarkkoja: kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.Jos luit juuri itsestäsi, pistä hakemus tulemaan - olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotMira Nurmi
mira.nurmi@pilkepaivakodit.fi
Työpaikan osoiteLeivonkatu 2, 04230 Kerava, 04230 KERAVA
Palkkausyksityisen sosiaalialan tes
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/PILKE-Varhaiskasvatuksen-opettaja-Pilke-liikuntap%C3%A4iv%C3%A4koti-Kurkelaan/ZjGegD
Ilmoitus jätetty19.11.2020
Ilmoitusnumero10525884
Työnantajan viite1nRk

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

60 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin