Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja musiikkipäiväkoti Kan

Pilke päiväkodit Oy Vantaa

Musiikkipäiväkoti Kaniini etsii syksyksi 2019 varhaiskasvatuksen opettajaa!


Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus. Arvomme ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, osallisuus, myönteisyys ja innovatiivisuus.

Kaniini on Vantaan Tikkurilassa sijaitseva pieni 30 lapsen musiikkipainotteinen ja kodinomainen päiväkoti. Päiväkodissamme on kaksi lapsiryhmää. Etsimme nyt huumorintajuiseen työyhteisöömme varhaiskasvatuksen opettajaa, jolla on myönteinen asenne työhön, vahva pedagoginen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kohdata lapset aidosti. Kaniinissa arvostetaan myös innovatiivisuutta ja rohkeutta kokeilla uusia asioita. Päiväkotimme on musiikkipainotteinen, joten toivomme sinulta innostusta ja heittäytymistä päivittäiseen musisointiin ja laulamiseen lasten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, positiivisen työympäristön sekä tukea ja koulutusta. Yrityksessämme sinulla on mahdollisuus monipuoliseen työn kehittämiseen sekä etenemismahdollisuudet erilaisiin työtehtäviin.


Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotSanna Slip
Päiväkodin johtaja
sanna.slip@pilkepaivakodit.fi
Työpaikan osoiteKielotie 47, 01350 Vantaa, 01350 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.08.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.07.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Varhaiskasvatuksen-opettaja-Kaniiniin/ZjV9EZ
Ilmoitus jätetty12.06.2019
Ilmoitusnumero9998604
Työnantajan viite1bM5

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin