Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja - Pilke Kattimatti

Pilke päiväkodit Oy Vantaa

Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Lapsen hyvä päivä ei synny ihan itsestään. Sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään. Liity nyt hyvän päivän tekijöiden joukkoon ja hae varhaiskasvatuksen opettajaksi Pilke Kissankulmaan!Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus. Arvomme ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, osallisuus, myönteisyys ja innovatiivisuus.Etsimme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa Pilke Kattimattiin Espooseen. Päiväkodissa on 46 paikkaa.

Pilke Kattimatti on kaksikielinen päiväkoti Espoon Matinkylässä.

Pilke Kattimatti tarjoaa englannin kielirikasteista varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

Pilke Kattimatti sijaitsee Espoon Matinkylässä ja on avannut ovensa syksyllä 2013. Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

Pidämme tärkeänä, että lapset pääsevät liikkumaan riittävästi päivän aikana, joten jumppasalimme sekä seinäkiipeilyseinämme ovat ahkerassa lasten käytössä. Teemme kävelyretkiä lähimaastoon eli merenrannalle, lähimetsään, kauppakeskukseen tai leikkipuistoon.Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Yrityksessämme sinulla on lisäksi etenemismahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin.Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.Olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotMariangela Bizzo
mariangela.bizzo@pilkepaivakodit.fi
045 773 48514
Työpaikan osoiteRajatorpantie 8 A 01600 Vantaa, 01600 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa31.08.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Varhaiskasvatuksen-opettaja---Pilke-Kattimatti/mJQr6D
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395366
Työnantajan viitegm8q

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin