Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja Pilke liikuntapäiväko

Pilke päiväkodit Oy Kirkkonummi

Etsimme alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään varhaiskasvatuksen opettajaa Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvikiin

Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvik on liikuntapainotteinen päiväkoti Kirkkonummen ja Espoon rajalla, heti Kivenlahden vieressä. Uudenaikaisessa päiväkodissamme lapsilla on tilaa liikkua ja leikkiä mielin määrin, mutta tilat antavat mahdollisuuden myös hiljaisiin ja rauhallisiin pienryhmätoimintoihin. Lapsen hyvä päivä ei kuitenkaan synny ihan itsestään, vaan sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään. Pilke päiväkotien tärkein tavoite onkin tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Liity nyt hyvän päivän tekijöiden joukkoon ja hae varhaiskasvatuksen opettajaksi Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvikiin!

Työ alkaa 19.4.2021 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!Varhaiskasvatus
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotKatja Jukka
katja.jukka@pilkepaivakodit.fi
Puh. 040 6152410
Työpaikan osoiteSarvvikintie 3, 02450 SUNDSBERG
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.04.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Varhaiskasvatuksen-opettaja-Pilke-liikuntap%C3%A4iv%C3%A4koti-Sarvvik/83elvD
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694119
Työnantajan viiteXvyz

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin