Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja - Pilke Merikatti

Pilke päiväkodit Oy Vantaa

Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Lapsen hyvä päivä ei synny ihan itsestään. Sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään. Liity nyt hyvän päivän tekijöiden joukkoon ja hae varhaiskasvatuksen opettajaksi Pilke Kissankulmaan!Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus. Arvomme ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, osallisuus, myönteisyys ja innovatiivisuus.Etsimme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa Pilke Merikattiin Espooseen. Päiväkodissa on 28 paikkaa.

Pilke Merikatti on kaksikielinen päiväkoti Espoon Kivenlahdessa.

Pilke Merikatti on pieni kodinomainen päiväkoti 1-5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti sijaitsee Espoon Kivenlahdessa rauhallisella alueella pirteissä tiloissa. Syksystä 2017 alkaen Merikatti on kaksikielinen päiväkoti, jossa sekä englanti että suomi ovat arkikieliä lapsille ja aikuisille.

Päivämme koostuvat leikeistä, ulkoilusta, retkistä ja erilaisista toiminnallisista hetkistä, kuten liikunnasta ja musiikista.Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Yrityksessämme sinulla on lisäksi etenemismahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin.Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.Olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotMariangela Bizzo
mariangela.bizzo@pilkepaivakodit.fi
045 773 48514
Työpaikan osoiteRajatorpantie 8 A 01600 Vantaa, 01600 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.09.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Varhaiskasvatuksen-opettaja---Pilke-Merikatti/ZqB6gD
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395362
Työnantajan viitew1ko

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin