Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja, Pilke Puolikko

Pilke päiväkodit Oy Turku

Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Lapsen hyvä päivä ei synny ihan itsestään. Sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään. Liity nyt hyvän päivän tekijöiden joukkoon ja hae varhaiskasvatuksen opettajaksi Pilke Puolikkoon!

Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus. Arvomme ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, osallisuus, myönteisyys ja innovatiivisuus.

Etsimme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa Pilke Puolikkoon Turkuun. Pilke Puolikko on 33 lapsen ja 6 kasvattajan varhaiskasvatusyksikkö. Päiväkodissamme on kaksi lapsiryhmää: alle ja yli 3 vuotiaat. Päiväkotimme pienuus tarjoaakin hyvät puitteet lapsien kohtaamiseen ja tiiviiseen yhteistyöhön ryhmien kesken. Retkeilemme Metsämörri metsään ahkerasti, tutkimme luontoa ja tutustumme ympäristöön. Voit käydä tutustumassa päiväkotiin Pilkkeen kotisivuilla www.pilkepaivakodit.fi.

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Yrityksessämme sinulla on lisäksi etenemismahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op. Tehtävään voidaan valita myös varhaiskasvatuksen erityisopettaja muokattavalla työnkuvalla, luokanopettaja tai kasvatustieteen maisteri määräaikaisesti. Valmistumassa olevat varhaiskasvatuksen opiskelijat huomioidaan myös haussa.

Haastattelemme opettajia ja palkkaamme tehtävään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Olemme aloittaneet myös muuttorahakokeilun: Pilke maksaa muuttorahaa 1500 euroon asti vakituiseen työsuhteeseen tulevalle varhaiskasvatuksen opettajalle, jonka muuttomatka ylittää 80 kilometriä. Lisäksi Pilke auttaa asunnon etsimisessä ja takuuvuokrassa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotTiina Kärri
päiväkodin johtaja
p. 040 455 7483
tiina.karri@pilkepaivakodit.fi
Työpaikan osoitePuolikontie 2, 20300 Turku, 20300 TURKU
Palkkausneuvoteltavissa
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.10.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.09.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Varhaiskasvatuksen-opettaja%2C-Pilke-Puolikko/m7rnPD
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10097105
Työnantajan viiteQJKb

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin