Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja Pilke Tähtimetsä

Pilke päiväkodit Oy Turku

Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Lapsen hyvä päivä ei synny ihan itsestään. Sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään. Liity nyt hyvän päivän tekijöiden joukkoon ja hae varhaiskasvatuksen opettajaksi/varajohtaksi Pilke Tähtimetsään!

Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus. Arvomme ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, osallisuus, myönteisyys ja innovatiivisuus.

Etsimme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa Pilke Tähtimetsään Turun Hirvensaloon. Päiväkodissa on 75 paikkaa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa heti ja on vakituinen 2020.

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op. Katsomme eduksi myös englannin kielen taidon.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Olemme Pilkkeellä aloittaneet myös muuttorahakokeilun. Pilke maksaa muuttorahaa 1500 euroon asti vakituiseen työsuhteeseen tulevalle varhaiskasvatuksen opettajalle, jonka muuttomatka ylittää 80 kilometriä. Lisäksi Pilke auttaa asunnon etsimisessä ja takuuvuokrassa. Viimemetreillä opinnoissa oleville varhaiskasvatuksen opettajille maksetaan valmistuessaan valmistumisbonus.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotAnnette Palanen
Varhaiskasvatuksen johtaja
Administrativ chef inom småbarnsfostran
annette.palanen@pilkepaivakodit.fi
p. 040-4559712

Viikolla 28 Maija Oksanen p. 040-4557484
Työpaikan osoiteIsohaarlantie 1, 20900 Turku, 20900 TURKU
Palkkausneuvoteltavissa
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.11.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Varhaiskasvatuksen-opettaja-Pilke-T%C3%A4htimets%C3%A4/ZA3Ygm
Ilmoitus jätetty27.10.2020
Ilmoitusnumero10500436
Työnantajan viiteNzpX

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin