Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettajia Kaarinaan

Pilke päiväkodit Oy Kaarina

Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Lapsen hyvä päivä ei synny ihan itsestään. Sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään. Liity nyt hyvän päivän tekijöiden joukkoon ja hae varhaiskasvatuksen opettajaksi Kaarinan päiväkoteihin!Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus. Arvomme ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, osallisuus, myönteisyys ja innovatiivisuus.Pilke Päiväkodeilla on Kaarinassa syksyllä 2019 kolme päiväkotia, joista Pilke Omppulaan ja Pilke tiedepäiväkoti Kipinään etsitään lisää innostuneita ja innovatiivisia varhaiskasvatuksen opettajia.Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Yrityksessämme sinulla on lisäksi etenemismahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op. Valmistumassa olevat varhaiskasvatuksen opiskelijat huomioidaan myös haussa.Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Olemme aloittaneet myös muuttorahakokeilun: Pilke maksaa muuttorahaa 1500 euroon asti vakituiseen työsuhteeseen tulevalle lastentarhanopettajalle, jonka muuttomatka ylittää 80 kilometriä. Lisäksi Pilke auttaa asunnon etsimisessä ja takuuvuokrassa.

Hakumme on koko huhtikuun ajan jatkuva. Haastattelemme opettajia ja palkkaamme tehtävään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.


Olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotKati Lahtinen
Päiväkodin johtaja
kati.lahtinen@pilkepaivakodit.fi
p. 040-4557479
Työpaikan osoiteNurminiitynkatu, 20760 Kaarina, 20760 PIISPANRISTI
PalkkausErikseen neuvoteltavissa
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa05.08.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy21.04.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Varhaiskasvatuksen-opettaja-Kaarina-2019-04-02/mJy57D
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929327
Työnantajan viitegA7n

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin