Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettajia Turkuun

Pilke päiväkodit Oy Turku

Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Lapsen hyvä päivä ei synny ihan itsestään. Sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään. Liity nyt hyvän päivän tekijöiden joukkoon ja hae varhaiskasvatuksen opettajaksi Turun alueen päiväkoteihin!Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava kotimainen työnantaja, jolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä Avainlippu-tunnus. Arvomme ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, osallisuus, myönteisyys ja innovatiivisuus.


Pilke Päiväkodeilla on Turussa 8 päiväkotia. Uusille ja innokkaille varhaiskasvatuksen opettajille on tarvetta uuden lukuvuoden alkaessa seuraavissa päiväkodeissa: Pilke Auringonnousu, Pilke Välskäri, Pilke Puolikko, Pilke Vienola, Pilke Tähtimetsä (esiopetus) ja Pilke Pikku-Omppu.


Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Yrityksessämme sinulla on lisäksi etenemismahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Olemme aloittaneet myös muuttorahakokeilun: Pilke maksaa muuttorahaa 1500 euroon asti vakituiseen työsuhteeseen tulevalle varhaiskasvatuksen opettajalle, jonka muuttomatka ylittää 80 kilometriä. Lisäksi Pilke auttaa asunnon etsimisessä ja takuuvuokrassa.


Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op. Tehtävään voidaan valita myös varhaiskasvatuksen erityisopettaja muokattavalla työnkuvalla. Valmistumassa olevat varhaiskasvatuksen opiskelijat huomioidaan myös haussa.

Hakumme on koko kevään ajan jatkuva. Haastattelemme opettajia ja palkkaamme tehtävään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.Olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.pilkepaivakodit.fi
YhteystiedotTuulia Tamminen
Aluejohtaja
tuulia.tamminen@pilkepaivakodit.fi
Työpaikan osoiteTurku, 20700 TURKU
PalkkausErikseen neuvoteltavissa
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa05.08.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Varhaiskasvatuksen-opettaja-2019-03-22%2C-Turku/Zlo5g8
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929452
Työnantajan viitemPon

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin