Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuotantoesimies

Pirkanmaan Voimia Oy Tampere

Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen kaupungin, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin, Nokian kaupungin ja Ylöjärven kaupungin omistama yhtiö, joka tarjoaa vuosittain 12 miljoonaa ateriaa mm. päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja ikäihmisten asumispalveluissa. Huolehdimme tilojen puhtaudesta ja viihtyisyydestä yli 400 kiinteistössä. 700 ammattilaistamme tekee pieniä ihmeitä joka päivä!

Olemme uudistamassa liiketoimintamalliamme keskittämällä ateriatuotantoamme ja rakennamme nyt aivan uutta tuotantokeittiö Pataa Lahdesjärvelle. Pata otetaan käyttöön syksyllä 2022 ja siellä tullaan valmistamaan kaikki Voimian päiväkoti-, koulu- ja toisen asteen ateriat, noin 33 000 ateriaa päivässä. Padassa tulee työskentelemään noin 30 ammattilaistamme apunaan viimeisimmän teknologian mukaiset koneet ja laitteet.

Etsimme nyt kolmea energistä

TUOTANTOESIMIESTÄ

Vastaamaan Tampereelle rakennettavan Voimian tuotantokeittiö Padan tuotannon suunnittelusta ja kannattavasta toteutuksesta. Tuotantokeittiö Padassa valmistetaan herkullista ruokaa uusilla ja tehokkailla tuotantotavoilla ja -laitteilla erityisruokavaliot huomioiden.

Tuotantoesimiesten vastuualueet on jaettu seuraavasti:

Tuotantoesimies, vastuualueinaan CC (cook & chill) ja CCO (cook, cold) -valmistus

Tuotantoesimies, vastuualueena dieettivalmistus

Tuotantoesimiehen tehtävässä pääset mukaan uuden tuotantolaitoksen toiminnan suunnitteluun, henkilöstön rekrytointiin ja toiminnan käynnistämiseen. Syksyllä 2022 Padasta valmistuukin jo kokkien herkulliset ateriat asiakkaille sekä kumppaneille!

Keskeiset vastuualueesi:

Henkilöstöjohtaminen ja resursointi, toimit lähiesimiehenä 5-10 työntekijälle.

Turvallisten ja tehokkaiden prosessien mahdollistaminen ja sujuva toteuttaminen. Vastuullasi on muun muassa ruokatuotteen laatu sekä tuotantosuunnitelman teko ja sen toteuttaminen.

Päivittäinen sisäinen asiakasyhteistyö sisältäen muun muassa asiakaspalautteet ja tilausten käsittelyn toiminnanohjausjärjestelmässä

Omavalvonta -ja turvallisuusohjeiden noudattamisen varmistaminen

Osallistuminen toiminnan ja tuotantoprosessien kehittämiseen

Odotamme sinulta Restonomi/ Insinööri AMK tai muuta vastaavaa soveltuvaa tutkintoa sekä kokemusta suuren ammattikeittiön tai elintarviketuotannon esimiestehtävistä. Sinulla on halua kehittää toimintaa sekä innostava ja ennakkoluuloton ote tekemiseen ja henkilöstön johtamiseen. Viestit työssäsi sujuvasti ja sinulla on hyvät neuvottelu -ja vuorovaikutustaidot. Pystyt luomaan tiimillesi luottamuksellisen ja kannustavan työskentelyilmapiirin. Et myöskään säikähdä muuttuvia tilanteita, vaan pystyt reagoimaan niihin nopeasti ja joustavasti. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä rakentamaan tuotantokeittiö Pataa toimivaksi kokonaisuudeksi yhdessä koko Voimia- tiimin kanssa. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kivan ja innostavan työyhteisön.

Tehtävät alkavat syyskuun alussa 2021. Valitut henkilöt osallistuvat Takk:in kanssa yhteistyössä järjestettävään oppisopimuskoulutukseen. Opiskelu tapahtuu työn ohessa. Valitut henkilöt työskentelevät Voimian muissa toimipaikoissa Padan käyttöönottoon saakka keväällä 2022.

Lisätietoja tehtävästä saat Pirkanmaan Voimia, tuotantopäällikkö Sanna Penttilä p. 050 588 1986 to 6.5. klo 9-11 ja ti 11.5. klo 13-15. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi palkkatoiveineen aikailematta, mutta viimeistään 23.5. osoitteessa voimia.fi/toihin. Kerrothan hakemuksessasi mistä esimiesroolista olet eniten kiinnostunut.
YhteystiedotKatriina Bergmann
Henkilöstöasiantuntija
katriina.bergmann@voimia.fi
Työpaikan osoiteNaulakatu 2, Tampere, 33100 TAMPERE
PalkkausAvaintaTES:n mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSyyskuussa 2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.05.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Tuotantoesimies-/DPRP28
Ilmoitus jätetty03.05.2021
Ilmoitusnumero10733661
Työnantajan viiteEn6M

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin