Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuotantovastaava

Pirkanmaan Voimia Oy Tampere

Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen kaupungin, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin, Nokian kaupungin ja Ylöjärven kaupungin omistama yhtiö, joka tarjoaa vuosittain 12 miljoonaa ateriaa mm. päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja ikäihmisten asumispalveluissa. Huolehdimme tilojen puhtaudesta ja viihtyisyydestä yli 400 kiinteistössä. 700 ammattilaistamme tekee pieniä ihmeitä joka päivä!

Olemme uudistamassa liiketoimintamalliamme keskittämällä ateriatuotantoamme ja rakennamme nyt aivan uutta tuotantokeittiö Pataa Lahdesjärvelle. Pata otetaan käyttöön syksyllä 2022 ja siellä tullaan valmistamaan kaikki Voimian päiväkoti-, koulu- ja toisen asteen ateriat, noin 33 000 ateriaa päivässä. Padassa tulee työskentelemään noin 30 ammattilaistamme apunaan viimeisimmän teknologian mukaiset koneet ja laitteet.

Etsimme nyt kahta energistä

TUOTANTOVASTAAVAA

Vastaamaan Tampereelle rakennettavan Voimian tuotantokeittiö Padan laatujärjestelmän mukaisesta toiminnasta, asiakasyhteistyöstä sekä osto -ja tilaustoiminnan sujuvuudesta. Tuotantokeittiö Padassa valmistetaan herkullista ruokaa uusilla ja tehokkailla tuotantotavoilla ja -laitteilla erityisruokavaliot huomioiden.

Tuotantovastaavien vastuualueet on jaettu seuraavasti:

Tuotantovastaava, ostot

Tuotantovastaava, laatu ja asiakas

Tuotantovastaavan tehtävässä pääset mukaan uuden tuotantolaitoksen toiminnan suunnitteluun ja toiminnan käynnistämiseen. Syksyllä 2022 Padasta valmistuukin jo kokkien herkulliset ateriat asiakkaille sekä kumppaneille!

Keskeiset vastuualueesi tuotantovastaava, ostot:

Kumppani- ja sisäinen yhteistyö. Hoidat päivittäistä kumppaniyhteistyötä elintarvike- ja tavarantoimittajien kanssa.

Vastaat toimivasta ostoprosessista ja hankit sopimuksen mukaisia elintarvikkeita ja materiaaleja.

Vastaat materiaali- ja elintarvikevaraston hallinnasta (mm. varastonarvo ja varastonkierto) ja inventaarion tekemisestä.

Toimit asiantuntijana tuotannonohjausjärjestelmän tarkoituksenmukaisessa käytössä ja kehität ostoprosesseja aktiivisesti.

Osallistuminen toiminnan ja tuotantoprosessien kehittämiseen

Keskeiset vastuualueesi tuotantovastaava, laatu, asiakas:

Kumppani- ja sisäinen asiakasyhteistyö. Toimit tuotannon asiantuntijana raaka-aine reklamaatioissa ja teet yhteistyötä hankintatiimin kanssa. Toimit käytännön yhteyshenkilönä valvovaan viranomaiseen ja näytteenottojen osalta tutkintalaboratorioihin.

Vastaat turvallisten ja toimivien tuotantoprosessien laadullisesta toteuttamisesta

Toimit tuotannon asiantuntijana laadunhallinnan varmistamisessa ja laadunohjausjärjestelmän tarkoituksenmukaisessa käytössä.

Osallistuminen toiminnan ja tuotantoprosessien kehittämiseen

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, toimialan erikoisammattitutkintoa tai kokemusta vastaavasta tehtävästä elintarviketeollisuudesta. Sinulla on halua kehittää toimintaa sekä innostava ja ennakkoluuloton ote tekemiseen. Viestit työssäsi sujuvasti suomeksi ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Et säikähdä muuttuvia tilanteita, vaan pystyt reagoimaan niihin nopeasti ja joustavasti. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä rakentamaan tuotantokeittiö Pataa toimivaksi kokonaisuudeksi yhdessä koko Voimia- tiimin kanssa. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kivan ja innostavan työyhteisön.

Tehtävät alkavat syyskuun alussa 2021. Valitut henkilöt osallistuvat Takk:in kanssa yhteistyössä järjestettävään oppisopimuskoulutukseen. Opiskelu tapahtuu työn ohessa. Valitut henkilöt työskentelevät Voimian muissa toimipaikoissa Padan käyttöönottoon saakka keväällä 2022.

Lisätietoja tehtävästä saat Pirkanmaan Voimia, tuotantopäällikkö Sanna Penttilä p. 050 588 1986 to 6.5. klo 9-11 ja ti 11.5. klo 13-15. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi palkkatoiveineen aikailematta, mutta viimeistään 23.5. osoitteessa voimia.fi/toihin.

Kerrothan hakemuksessasi kummasta tuotantovastaavan roolista olet kiinnostunut.
YhteystiedotKatriina Bergmann
Henkilöstöasiantuntija
katriina.bergmann@voimia.fi
Työpaikan osoiteNaulakatu 2, Tampere, 33100 TAMPERE
PalkkausAvaintaTES:n mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSyyskuussa 2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.05.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Tuotantovastaava-/ZnGpnD
Ilmoitus jätetty03.05.2021
Ilmoitusnumero10733643
Työnantajan viitennqK

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin