Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimintaterapeutti

Pirkkalan kunta Pirkkala

Etsimme työstään innostuvaa toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen 10.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimintaterapeutti toimii Pirkkalan yhteistoiminta-alueella lasten ja nuorten tukipalveluissa Pirkkalan ja Vesilahden terveyskeskuksissa.
Toimintaterapeutti kuuluu erityistyöntekijöiden moniammatilliseen tiimiin. Toimintaterapeutin toimenkuvaan kuuluvat pääasiassa lasten toimintaterapia-arvioinnit, kuntoutuksen suunnittelu ja järjestäminen sekä perheen ja yhteistyötahojen ohjaaminen.
Toivomme oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävien hoitamisessa.

Arvostamme laaja-alaista ammatillista osaamista, kokemusta lasten toimintaterapiasta ja toimintaterapia-arvioiden teosta. Lisäksi arvostamme itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja oman työn kehittämistaitoja.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi perehdytyksen työhön ja tietojärjestelmien käyttöön, esimiehen ja moniammatillisen työyhteisön täyden tuen sekä työnohjausta. Henkilöstön hyvinvointi ja työn kehittäminen ovat meille tärkeä asia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys. (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekis-teriote.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on 38,75h/Vko ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.
WWW-osoitehttp://www.pirkkala.fi
Yhteystiedotvs palvelupäällikkö Anne Kytölä, puhelin: 050 3895293, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi
Työpaikan osoitePirkkala, 33960 PIRKKALA
PalkkausKVTES
Työ alkaa10.08.2020, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.06.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/294975/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354424
Työnantajan viite294975

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin