Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Postinjakaja

PKS Jakelu Oy Vantaa

Motivoitunut ja menestyksen nälkäinen jakelujoukkueemme kaipaa lisävahvistuksia! Oletko sinä seuraava jakelun tähtipelaaja?

Haemme luotettavia, reippaalla mielellä ja hyvällä kunnolla varustettuja työntekijöitä osoitteellisten lähetysten jakeluun eri puolille pääkaupunkiseutua.

Tehtävä on itsenäistä asiakaspalvelutyötä, joten edellytämme vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen- tai englanninkielen taitoa. Lisäksi tarvitset ajokortin ja oman auton, jonka käytöstä maksamme tietenkin kilometrikorvaukset.

Toivomme, ettei sinulla mene sormi suuhun ongelmien edessä etkä luovuta ensimmäiseen esteeseen. Tunnet vastuusi osana tuotantoketjua, ja teet omalta osaltasi parhaasi, jotta saamme lähetykset vastaanottajille luvatussa aikataulussa.

Tarjoamme näköalapaikan jakelun uuteen maailmaan.

Postinjakajan työajat vaihtelevat arkipäivinä klo 8-18 välillä, mutta työ ei ole kelloon sidottua. Tarjoamme pysyvää työtä pystyville tekijöille.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva tehtävään. Käymme hakemukset läpi saapumisjärjestyksessä, joten toimi pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

PKS Jakelu Oy on seitsemän suomalaisen mediayhtiön vuonna 2018 perustama yritys, joka toimii osana Jakeluyhtiö Suomi Oy:n jakeluverkostoa.

Jaamme arkipäivisin kirjeitä, lehtiä ja pienpaketteja Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella ja haluamme joka päivä lunastaa lähettäville asiakkaillemme annetut lupaukset."
WWW-osoitehttp://pksjakelu.fi
Yhteystiedotrekry@pksjakelu.fi
Työpaikan osoitePääkaupunkiseutu, 01640 VANTAA
PalkkausTES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020 klo 16:00
Jätä hakemusLisätietoja tarjottavasta työstä sekä linkki hakemukseen verkkosivuillamme
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.pksjakelu.fi/jakelun-uusi-maailma
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391302

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin