Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kunnosapitoasentaja

Plastep Oy Pertunmaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen mekaanista

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Työ sisältää ruiskuvalutehtaan laitehuoltoja, -korjauksia ja koneiden muutos-/parannustöitä sekä aktiivista osallistumista huollon laadun kehittämiseen. Työtehtävät koostuvat sekä mekaanisesta kunnossapidosta että automaatio- ja sähköpuolen tehtävistä. Varmistat omalla toiminnallasi tuotannon mahdollisimman hyvän käytettävyyden ja häiriötilanteissa teet vianetsintää sekä korjaustöitä. Odotamme sinulta kunnossapitoasentajan koulutusta tai vastaavaa metalli-/koneasentajan tutkintoa tai pitkää kokemusta vastaavasta työtehtävästä. Tärkeimpänä pidämme oikeaa asennetta työntekoon sekä uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja itsenäisen työn arvostetussa yrityksessä. Saat laajat mahdollisuudet kehittää osaamistasi alan ammattilaiseksi. Työ on kaksivuorotyötä, 40h/vko. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Palkkaus perustuu Muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimukseen.

Tietoa Plastep Oy:stä

Pertunmaan Kuortissa on valmistettu ruiskuvalumuoviosia jo vuodesta 1981. Tällä hetkellä työllistämme noin 40 henkilöä. Vuosien varrella olemme Plastepissa erikoistuneet vaativien ja teknisten muoviosien suunnitteluun ja tuotantoon.
WWW-osoitehttp://www.plastep.fi
YhteystiedotJari Ketomäki, OPEX manager, 0290 009128, 0400 638 007, jari.ketomaki@plastep.fi
tai Eveliina Hall, Puh: 0290 009127, 050 408 5029, eveliina.hall@plastep.fi
Työpaikan osoiteKutomakuja 2, 19410 KUORTTI
PalkkausTES:n/sopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty15.04.2020
Ilmoitusnumero10325189

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

90 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin