Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huoltamokahvilatyöntekijä

Pohjanmaan Asemat Oy Vaasa

Shell Kivihaka hakee joukkoonsa reipasta ja oma-aloitteista työntekijää huoltamokahvilatyöntekijän tehtäviin. Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivassa Helmisimpukka Express- pikaruoka ja myymälä konsepteissa. Työssäsi myyt kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, veikkausta ym. asemalla myytäviä tuotteita. Lisäksi osallistut tuotteiden valmistukseen sekä asemalla tarvittaviin siivoustehtäviin.

Työsuhde on osa-aikainen ja keskimääräinen työaika 30-40/3vk. Vuorot painottuu ilta ja viikonloppuihin enimmäkseen.Lomakausina ja sesonkina työvuoroja enemmän kuin muina aikoina.

Asema on avoinna arkisin klo 6-22, 8-22, 9-22. Edellytämme hakijalta 18v, intoa myyntityöhön sekä mahdollisuutta työskennellä eri vuoroissa.
Osassa työvuoroissa työskennellään yksin perehdytyksen jälkeen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä iloisessa ja mukavassa työympäristössä sekä mahdollisuuden tehdä tarvittaessa vuoroja muissa yhtiön operoimissa yksiköissä.

Laita hakemus viimeistään 30.8.2019 mennessä osoitteeseen www.huoltamorekry.fi.
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
YhteystiedotPuh: (020) 734 7171 hr@pohjanmaanasemat.fi
Työpaikan osoiteKivihaantie 16, 65300 VAASA
Palkkaustes:n mukainen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa16.09.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty18.08.2019
Ilmoitusnumero10065684

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin